Pui de "extraterestru", prins in cursa de soareci!!!

In mai 2007, un asa-zis "pui de extraterestru" ar fi fost gasit de niste fermieri intr-o capcana pentru soareci. Inca respira cand au dat de el, povestesc barbatii.

Tot ei sustin ca micul "extraterestru" se zbatea si scotea sunete atat de inspaimantatoare, incat au fost nevoiti sa-l inece. Au reusit sa-i curme viata abia la a treia incercare, tinandu-l ore intregi sub apa.

Cu toate acestea, fermierii au fost de acord abia la sfarsitul anului trecut sa renunte la pretioasa captura in favoarea cercetatorilor, care s-au si apucat de teste. Rezultatele au fost cu adevarat surprinzatoare…

Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Creierul sau era foarte mare, in special partea posterioara, care la om este responsabila cu invatarea si memoria. Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au tras concluzia ca trebuie sa fi fost o fiinta extrem de inteligenta.

Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publica intreaga tarasenie si a aratat in premiera fotografii cu strania vietate: “Sunt sigur ca este real”, a exclamat el plin de uimire. Maussan incearca sa dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de langa cel capturat atunci cand pamantenii si-au facut simtita prezenta.

In regiunea unde a fost descoperita creatura, oamenii raporteaza adesea aparitiile unor OZN-uri, precum si ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.



2 Response to "Pui de "extraterestru", prins in cursa de soareci!!!"

  1. Negoita says:

    Ce ciudatenie.De unde o fi venit

    George says:

    E sigur facuta deoarece , tot in Mexico a fost si vazut "Ciupacapra",
    si ele nu sunt venite de pe alte planete,ele sunt (unele)din laboartoarele americanilor secrete,si lanurile de grau (celebrele) sunt facute de catre fermieri , de ce credeti ca mereu acesti "extraterestrii" fac acele figuri tocmai la fermieri si nu in toata lumea , in Romania,Ucraina si asa mai departe ? numai in Mexico de aceea se poate fraierii oamenii mai repede;)
    dar unele .. nu am ce sa spundaca ati vazut acele stele care merg pe cer , nu sunt avioane dar Se misca foarte repede,si OZN-urile unde apar ele de ce nu se duc toti cercetattorii sa stea 2 noptii 3 ca sa vada daca chiar exista.

Post a Comment

Powered by eBizar