Spiritul si varsta in societate II


A apărut Zetgeist 2 (Spiritul si varsta in societate 2), se numeşte Addendum şi e foarte tare. Evident, Zeitgeist 2: Addendum vine după Zeitgeist 1 (Spiritul si varsta in societate): Endgame. Nu-i nevoie să ştii fizică cuantică pentru a înţelege asta. Asta sau că lumea nu-i aşa cum o vezi la ProTV.

Se pare ca Romania e-n rahat până-n gât. O să vezi înşiruite la un moment dat instrumentele care sunt aplicate rând pe rând fiecărei ţări cu scopul de a o stoarce de resurse şi implicit de bani. Ţara noastră se duce dracului chiar în timp ce vorbim, şi nu cred că se va trezi prea curând vreun naţionalist cu adevărat iubitor de patrie să ia frâiele puterii în mâini şi să se opună globalizării. Suntem cu atât mai sclavi cu cât refuzăm mai mult să credem că suntem sclavi.

Mă întreb câţi asasini economici au zăbovit prin Bucureşti în ultimii ani şi cât rău ne-au făcut cu adevărat. Am pus filmul dedesubt, şi vă invit la vizionare (şi poate îndoctrinare) plăcută întâi, şi apoi la o discuţie despre Zeitgeist, despre creatorii lui şi despre ce vor ei de la noi.

























0 Response to "Spiritul si varsta in societate II"

Post a Comment

Powered by eBizar