Explozia din Heartland



Atentie: acest articol a fost tradus din limba engleza in limba romana de Translate Google.


Oamenii stau în casele lor, în Kokomo, Indiana, în noaptea de 16 aprilie 2008, s-au scuturat de scaune lor de către o ureche-piercing boom decibel de mare.
Ferestre si acoperisuri zguduit, de case au fost zguduit pe bazele lor şi a fugit de oameni în stradă pentru a căuta ceea ce ar fi putut cauza explozie uriaşă. Panicat cetăţenii sunat la 911, iluminat de până placi de expediere locali, răspândiţi în două judeţe şi trimiterea zeci de poliţie, Sheriff, precum şi unităţile de foc peste drumuri de tara pentru a investiga şi căutaţi pentru site-ul a ceea ce ar putea să fi fost un accident de avion. Chiar şi oficialii de la Departamentul pentru Securitate Internă au fost trimise pentru a investiga. Multor martori, care au scanat cerul în acea noapte după ce au auzit boom-ul mare, raportat observat unul dintre cele mai ciudate lumina arată ce au văzut: un portocaliu mare bila stralucitoare pe cer şi de un şir de lumini plutitoare de lângă ea. Am adus echipa de vânători pentru a OZN-Kokomo să investigheze acest caz şi a afla ce sa întâmplat.

Distractiv de acest caz nu a fost obtinerea doar în detaliile cazului, cu martori si analiza video, dar descoperi că luminile Kokomo şi boom-ul Kokomo a avut de mult aceleaşi efecte asupra martori că luminile Phoenix din 1997 a avut pe martori sa. Eu numesc aceasta Effect "paradigma", o dezorientare pe care oamenii o experienţă atunci când a se vedea, sau se simt ceva atât de ciudat că acesta provocări sistemele de credinta lor. Imaginaţi-vă că sunteţi de echitatie-a lungul unui drum de tara atunci când vezi un disc de mare sau coborî triunghiului spre masina ta si hover peste ea. Sa întâmplat la un prieten de-al minţii în deşertul Nevada aproape de Zona 51. El a fost atat de speriat că el a numit tatăl său, un pilot de elicopter Black Ops. Tatăl său ia spus să se confrunte cu obiectul, provocarea este şi a obţine o privire bun la asta. Si care este mult acelaşi sfat mi-ar da la martori. La urma urmei, oricare ar fi aceste lucruri sunt, ele reprezintă o schimbare de paradigmă în realitate dumneavoastră. S-ar putea precum şi a lua un noroc, la ceea ce este o provocare toate experienţele dvs. anterioare. Asta e, de asemenea, ceea ce oameni buni în Kokomo făcut, şi sunt încă mai vorbesc despre ea la această zi.

1 Response to "Explozia din Heartland"

  1. Marius says:

    foarte interesant

Post a Comment

Powered by eBizar