Invazia din Illinois



Atentie: acest articol a fost tradus din limba engleza in limba romana de Translate Google.

Pe 21 august 2004, membri ai publicului Ozzy Osbourne la un concert în Parcul Tinley suburbie din Chicago de raportare vedea formatiunile de lumini strălucitoare într-o formaţiune triunghiulară în cerul de noapte. Aceste lumini planat peste autostrada si s-au observat, şi chiar şi casetă video, de către oameni în curţile lor. Două luni mai târziu de Halloween, luminile sau "triunghiuri care arborează" a revenit.

Grafică Recreation

Anchetatorii au început colectarea de informaţii, precum şi în momentul în care luminile întors, în 2005, un full-anchetă la scară a fost în curs de desfăşurare. Cu toate acestea, chiar şi după doi ani, acestea ar putea ajunge la nici o concluzie. Aceste lumini au fost parte dintr-un exerciţiu militar? Au fost aeronave convenţionale, militare super arme, rachete de semnalizare sau pur şi simplu lumânări purtaţi cu baloane?

Hunters OZN a sosit în Tinley Park, în iunie 2008 să se alăture (MUFON's Mutual UFO Network), cercetătorul şef Sam Maranto pentru a evalua informaţiile colectate, martori de interviu si comportamentul lor de evaluare ştiinţifică a datelor. Echipa - Pat Uskert, dr. MIT Ted Acworth şi I - vizitat martori-cheie şi a luat măsurători de la locurile în care luminile s-au observat. Am luat, de asemenea, declaraţiile martorilor şi Triangulated locatii martor, comparativ cu liniile de vedere de a cunoaşte modelele de trafic aerian, videoclipuri şi supusă unei analize riguroase fotografie. În plus, Pat şi cu mine, împreună cu multe dintre martori-cheie, desfăşurat balon propriile noastre şi petele albe de testare şi a comparat o înregistrare video a acestui test la videoclipuri de lumini luate de martori în sine.

Cercetarile noastre au arătat că, indiferent de aceste lumini au fost, ei nu au fost rachete de semnalizare sau felinare din China, nici nu au fost de la aeronave convenţionale. Ele au fost, în opinia dr. Ted Acworth lui, un fenomen care merită mult mai mult control, pentru că ei nu s-au potrivit nici un model de activitate cunoscută.

0 Response to "Invazia din Illinois"

Post a Comment

Powered by eBizar