OZN de urgenta


Atentie: acest articol a fost tradus din limba engleza in limba romana de Translate Google.

În 1994, în Ohio şi Michigan, poliţia şi unităţile de urgenţă au fost în urmărire de OZN-uri care au zburat peste Townships din Michigan la Trumbull County, Ohio. 911 dispecerilor urmărite mişcările de OZN-uri ca au trecut graniţele municipale şi poliţia înmânat off la desfăşurarea de a răspuns la primul Townships vecine. Poliţia a raportat că maşinile lor a stagnat la OZN-uri a zburat peste, şi rezidenţii altor minunat de mărimea artizanale şi capacitatea lor de a pluti prin aer, fără a face un sunet. Dar toate acestea a fost un preludiu la ceea ce sa întâmplat în aceleaşi domenii şase ani mai târziu.

Ceva nu am vorbi despre în episodul, dar care cred că a fost foarte importantă, a fost Liberty Township de Poliţie Sergent Toby Meloro experienţa atunci când obiectul lunecă peste maşina lui. Motorul Meloro lui masina, pur şi simplu închise. Atunci când obiectul a trecut, ea a început din nou. Am întrebat Ted Acworth modul în care ar putea întâmpla. De ce nu Meloro trebuie să reporniţi motorul lui? Ted a avut nici o explicaţie.

Apoi a fost scurtă Toby Meloro Experienţa lipsă de timp, pe care le descrie într-un interviu. A fost doar de aproximativ patru minute, dar cum poţi cont pentru asta? Şi does it have ceva de a face cu modul în motorul său închise şi apoi repornit? John Lear, pe care oamenii se vor întâlni în zona noastră de 51 episod, are o teorie. El spune că, deoarece aceste nave spaţiale de fapt, trage de timp si spatiu prin intermediul lor, există un plic reală a spaţiale / distorsiune temporala din jurul acestor obiecte. Cu alte cuvinte, motorul Meloro's Car - la fel ca şi controalele în Parvis Jafari a lui F-4 Phantom Fighter - au fost prinşi într-un fel de spaţiu / urzeală de timp în care au fost literalmente îngheţate în timp. S-ar putea ca în considerare pentru scurt Meloro momentul lipseşte? S-ar putea, de asemenea, în considerare faptul că pentru multe poveşti de denaturare temporale am auzit de la martori nostru Phoenix Lumini din Arizona? Acestea sunt întrebările la care trebuie să exploreze.

1 Response to "OZN de urgenta"

  1. ebizar says:

    ce parere aveti despre acest articol?

Post a Comment

Powered by eBizar