Fisiere UFO pierdute


Atentie: acest articol a fost tradus din limba engleza in limba romana de Translate Google.


James McDonald a fost un fizician principal la Institutul de Fizica atmosferei de la Universitatea din Arizona în Tucson şi a fost unul dintre foarte timpurie cercetătorii ştiinţifici OZN. El a pus abilităţile cercetările sale de a utiliza pe unele dintre cele mai importante şi convingătoare cazuri OZN din anii 1950 şi '60, asa ca atunci cand Universitatea din Arizona a dat OZN Hunters undă verde pentru a verifica afară fişiere McDonald's la Colecţii universitate Special Division, am sărit de la sansa.

Am ales trei cazuri de revizuire: un Socorro, New Mexico UFO de reperare de Lonnie Zamora - o întâlnire foarte aproape; aproape confruntă RB47; şi de faimosul Rex fotografii Heflin, poate unele dintre cele mai bune prim-plan încă fotografii de o farfurie zburătoare care au fost vreodată. Am trimis Pat off la Socorro pentru un interviu cu Lonnie Zamora; Ted să vorbesc cu aviaţiei noastre şi consilier militar Bill Scott pentru a trece peste cazul RB47, şi am vorbit cu un expert de la compania aparat de fotografiat Polaroid pentru a analiza fotografiile Heflin.

Am învăţat destul de mult de la aceste investigaţii, dar în opinia mea, a intui cel mai semnificativ a fost în James McDonald el însuşi: ufologist, academician-cum-activist social, precum şi presupusa tinta a unui contra FBI-campanie de informaţii. Da, McDonald a fost un activist social, dar este posibil ca el a fost, de asemenea, prea aproape de informaţii despre OZN-uri guvernul a vrut să păstreze secretul? Din dosar lui, am descoperit că McDonald în cele din urmă a devenit convins de faptul că întrebările sale despre OZN-uri nu a putut fi răspuns de oameni într-o singură ţară, şi că în alte ţări unde a existat observarea OZN-ar trebui să fie implicate. Acesta este cel mai probabil, de ce McDonald a încercat să facă schimb de informaţii sale cu oameni de ştiinţă sovietici prin contactarea oficialii sovietici în cadrul Naţiunilor Unite - un lucru periculos de a face aproape de vârf al Războiului Rece.

Dintr-o data, McDonald, care ar putea să fi fost deja pe o listă de ceas FBI din cauza activismului sale sociale, a fost încercarea de a stabili contacte în cadrul Uniunii Sovietice, care ar fi putut cu uşurinţă compensate clopotele de alarmă cu FBI. Ei ar fi pus la îndoială colegii săi de la universitate, circumspecţie printre care exista deja semnificative - şi chiar furie - peste advocacy sa publică de cercetare OZN. Acest lucru a făcut de lucru McDonald's mai aspre, şi, cred eu, a ajutat-l împinge spre sinucidere ani mai târziu.

Cred ca povestea de McDonald's cu caracter personal despre modul în care a venit să creadă că OZN-uri au fost real şi ce fel de ameninţare sau promisiune care le pot avea loc afară pentru societate este o cronica important al căutării unei persoane ştiinţifice pentru adevăr.

0 Response to "Fisiere UFO pierdute"

Post a Comment

Powered by eBizar