Chillingham Castle

Chillingham Castle-Unul dintre cele mai bantuite locuri din Marea Britanie

Chillingham Castelul este în general considerată ca fiind una dintre, dacă nu, locurile cele mai bântuit din tara. Datând de peste 800 de ani, această Castelul a fost construit pentru un scop şi un singur scop, ucidere. În inima Northumberland, castelul a fost prima linie de apărare, care împiedică Scots Noţiuni de peste granita de a invada Anglia înapoi în zilele lui William Wallace, atunci când castelul a fost condus de peste de Regele Eduard I (Edward Shanks Long). Ea are o cu adevărat uimitor, dar oribil istorie si de aceea ei unul din locurile cele mai bântuit de pe Pamant. Ghost-story.co.uk a decis să adopte un tur al castelului pentru a vedea daca merita reputaţiei sale de temut, aceasta este raportul nostru.

Dungeon este o cameră foarte mică, cu marcaje zgâriat în mortarul în cazul în care prizonierii au ţinut cont de câte zile le-au lăsat să trăiască. Prizonieri putea aştepta să fi avut braţe şi picioare rupte înainte de a fi aruncat în jos 20ft o gaură în Oubliette şi a lăsat acolo să moară, fie de foame sau leziuni ale acestora. Uneori prizonieri ar începe să mănânce bucăţi de carne de la alţii şi chiar şi trupurile lor într-o încercare zadarnică de a prelungi viaţa lor. Sa raportat că, dacă te uiţi în jos, prin care acoperă grătar Oubliette puteţi vedea în continuare a unei fete tinere care sunt copii de la tine. Acestea sunt resturi de la ultima persoană care urmează să fie ucişi aici. Mulţi oameni au experimentat lucruri aici, orbs au fost observate şi fotografiate şi unele persoane au luat de fapt, până emoţii de la camera. Camera are un simt deprimant la acesta.

Am luat mai multe fotografii utilizând un aparat de fotografiat digital, dar ele nu au arătat nici anomalii, cu toate acestea unul din partid a observat bateria camerei lui a scăzut la jumătate de putere de la o incarcare completa în doar câteva minute. Unul din partid le-a adus un detector EMF să încercaţi să găsiţi orice anomalii în domeniul electromagnectic, vom afla mai multe puncte fierbinţi în cazul în care citirile ar fi semnificativ mai mari decât valorile de fond.

Următoarea care va face Camera Torturii, aproape toate de tortură pune în aplicare sunt în perfectă ordine de lucru şi fiecare este la fel de bolnavi si deranjat ca la următorul. Etajul este pe o pantă, aceasta a fost atât de sânge ar putea scurgerea în jos pentru o parte a camerei. Pentru multe mii de Scoţiei acest lucru va fi fost ultimul loc în care au văzut vreodată. Torţionar aici a fost un om numit John Sage, el a fost o celebritate major în ziua lui. Înainte de el a fost un torţionar el a fost unul dintre cei mai buni oameni King Edward scris în câmpul de luptă, şi a lucrat drum până la gradul de locotenent. Sage a fost rănit în timp ce o zi la bătălie, piciorul lui a fost rănit şi el nu mai putea lupta. Sage implorat Shanks timp să-l ţină pe la unele capacităţii şi el a fost dat rolul de torţionar castel. Sage a fost un om brutal, pe care o ura Scoţiană şi el revelled în rolul, chiar şi conceperea unele dispozitive pe a sa.

Există un vas de fierbere, gadget-uri pentru ochii gouging afară, butoaie plin de vârfuri care ar fi avut un prizonier legat în şi în jurul laminate, până când carnea a fost furat de la corp şi au murit în agonie, există cuşti care ar fi fost ataşat la prizonieri un stomac şi un şobolan înfometat ar fi pus în interiorul şi singura cale afară de la şobolan a fost de a manca drum prin intermediul victima! Unele din lucrurile pe care deţinuţii s-ar fi suferit la mâinile acestui om sunt de neimaginat. Sus Sage torturat de 50 de persoane pe saptamana pentru cei trei ani care a deţinut-o în jos acest job. Există multe dispozitive de tortura pe spectacol. Ghidul ne spune el nu vine de jos de pe propria sa ca el a simţit o prezenţă malefică aici, pe mai mult de o ocazie.

Articol tradus de Google Translate.





0 Response to "Chillingham Castle"

Post a Comment

Powered by eBizar