OZNurile lui Geos

Sunt  pe Luna

Nu ni se mai poate ascunde la infinit acest fapt: OZN-urile sunt nu doar pe orbitele Terrei ci si pe Luna. Astronautii le-au vazut! De ce se evita altfel debarcarea oricarei alte misiuni pe satelitul natural al planetei noastre? In 1963, maiorul Gordan Cooper a vazut OZN-urile de pe orbita. Cred ca aceste vehicule extraterestre si echipajele lor ne supravegheaza”, a declarat el nelinistit.

In 1965, Ed.White si James Mc Divitt (primul american care a intrat in spatiu) le-a observat si fotografiat. In acelasi an de la bordul capsulei Gemeni s-au zarit OZN-uri. Neil Armstrong sustine chiar ca extraterestrii ar avea o baza umana si ca suntem avertizati de a nu ne apropia de satelit. De aceea se evita oare? El a spus: "Va spun ca exista alte vase spatiale acolo, aliniate pe Cordura indepartata a craterului! Sunr pe Luna pe cale de a ne supraveghea! Exista prea multe marturii ale unor specialisti (nu s-ar putea spuen ca nu stiu ce vad, nu credeti?), pe care nu le putem ignora. NASA stie exact ce se afla pe Luna si ca ei exista. De ce nu vrea sa stim?"

Masurile de securitate au fost luate. Aceasta remarca a suscitat insa vii intrebari. Daca nu exista nici un fel de amenintare, de ce trebuie protejata o baza? De cine? Conform unei depese a agentiei Reuters, purtatorul de cuvant al NORAD, Frankie Webster, a refuzat orice fel de discutie, asupra naturii masurilor de securitate. Mai tarziu a urmat un val de anomalii datorate unei deficiente a programului de satelit.

Daca imaginile nu au fost decat o simpla deficienta tehnica, atunci de ce s-a dat alarma generala in tot sectorul Cheyenne Mountain? Raspunsul a fost: procedura automatica de securitate, radarele NORAD-ului sunt capabile de a detecta si de a identifica obiecte de marime foarte mica. Totusi, nu au fost capabile de a identifica obiecte de 40km in diametru!

Aceste radare au fost utilizate pentru a verifica imaginile satelitului Geos-9. Daca nu au detectat nimic anormal, in acest caz de ce atunci atata agitatie? Ne vine greu sa credem ca NIKAD a dat o alerta generala si a trecut la DEFCON-4 (primul nivel de alerta inaintea unei eventuale riposte nucleare) doar pentru niste paraziti informatici. Intubarea este: Ce a intrat in atmosfera noastra la 17 aprilie 1997?

0 Response to "OZNurile lui Geos"

Post a Comment

Powered by eBizar