Ce li se intimpla unor gemeni australieni

In partea de nord a Australiei traieste o familie mai putin obisnuita. Cei doi gemeni ai familiei Dike, acum in virsta de 26 ani, au darul de a misca obiectele din jur doar cu puterea mintii. Ei pot, de asemenea, sa ia legatura cu spiritele persoanelor decedate.


Inca de mici, fratii Dike au dovedit ca sint aparte

Ramasi fara tata de cind aveau doar citiva ani, cei doi copii au dus o viata destul de grea la ferma lor, trebuind sa munceasca toata ziua pentru a o ajuta pe mama lor.

Dar de cind erau foarte mici ei au dovedit ca au niste insusiri cu totul deosebite: erau tot timpul veseli, nu deranjau pe nimeni si nu se plictiseau niciodata pentru ca spuneau ei ca se joaca cu ingerii – niste copii care le apareau doar lor distrindu-i.

Aveam impresia ca vorbesc cu pasarile, cu copacii si animalele de la ferma – spunea mama lor. Traiau intr-o lume a lor si abia tirziu ne-am dat seama ca nu este vorba de imaginatia lor.

La scoala, stiau dinainte subiectele la lucrari si teze

Fratii Dike nu fac parte din categoria acelor gemeni care, fiind aproape identici, isi pacalesc rudele, profesorii si prietenii. Ei seamana foarte mult, dar exista si mici diferente intre ei, dar nu pe baza asemanarii se distrau ei la scoala, ci gasisera ceva mult mai interesant de facut: sa ghiceasca subiectele la lucrarile de control si teze. Profesorii erau pur si simplu terorizati din cauza asta si a fost nevoie de multa munca de convingere cu ei sa nu le divulge si colegilor ceea ce ei puteau afla fara efort.

La inceput, erau priviti cu retinere de cunoscuti

A fost destul de greu pentru ei sa se adapteze in lumea aceasta unde orice persoana care nu se incadreaza in niste tipare este privita cu scepticism, retinere si curiozitate. Multi cunoscuti, colegi si chiar rude vedeau numai aceasta latura a existentei lor si, pe masura ce au crescut, si-au dat seama ca ceea ce-i interesa pe ceilalti la ei este doar latura lor paranormala. Cei din jur ii priveau cu invidie si unii chiar ii sicanau, le faceau rau pentru a le testa capacitatile si a ride de nereusitele lor in diverse ocazii.

Incendiul din hambar a dezlantuit forte necunoscute

Intr-o noapte, cind afara ploua cu tunete si fulgere, hambarul plin cu fin din spatele casei a luat foc. Unul dintre baieti a dat fuga sa stinga focul, iar celalalt a alergat in grajdul de linga hambar sa salveze vitele. Numai ca focul s-a intins cu repeziciune si a mistuit intreg hambarul cit ai clipi, iar o grinda veche a cazut peste unul dintre baieti, Jim, care a lesinat. In aceeasi clipa, fratele lui, Bob, a simtit ca s-a intimplat ceva groaznic si s-a repezit spre hambar. Dar intrarea era blocata, iar fumul inecacios si flacarile nu-l lasau sa se apropie prea mult.

Atunci Bob s-a indepartat putin si a privit fix la focul care parea ca va cuprinde toata ferma. L-am vazut atunci pe Jim cazut sub grinda de la hambar si, fara sa stiu cum, am ridicat cu privirea lemnul gros care-i cazuse peste picior. Atunci Jim s-a trezit si a inceput sa se tirasca spre iesire. Am alergat intr-acolo si am inceput sa arunc apa impreuna cu vecinii care tocmai venisera sa ne ajute.

Fratii exerseaza sa-si foloseasca puterea mintii

Salvarea miraculoasa a lui Jim i-a pus pe ginduri si cei doi au inceput mai mult in joaca sa vada ce pot face. Rezultatele erau insa foarte slabe poate din cauza lipsei de concentrare sau poate a motivatiei. Am reusit sa miscam putin unele obiecte, nu stiu cum am reusit atunci sa ridic grinda aceea. Poate groaza si disperarea ca as putea sa-mi pierd fratele m-a ajutat.

Doi frati cu acelasi vis

La citva timp dupa incendiu, un alt eveniment avea sa zdruncine normalitatea de zi cu zi a celor doi.

Intr-o noapte, Jim a visat-o pe bunica lor care murise cind ei aveau 10 ani si care l-a avertizat sa aiba grija de mama lui care, zicea ea, este bolnava. Ea i-a zis cum si unde se poate trata. A doua zi nu stia daca sa ia sau nu in serios cele visate, mai ales ca mama lui nu parea sa se simta rau.

In urmatoarea noapte insa, Bob a avut acelasi vis si atunci au stiut ca trebuie sa creada in sfaturile bunicii si au dus-o pe mama lor la un control care s-a dovedit a fi foarte oportun, boala aflindu-se intr-o faza incipienta, usor de tratat.

0 Response to "Ce li se intimpla unor gemeni australieni"

Post a Comment

Powered by eBizar