Monstrul din Montauk loveste din nou

Dupa ce in decursul verii trecute, carcasa unui “monstru din Montauk” a fost fotografiata pe o plaja britanica, un nou cadavru al misteriosului animal a fost descoperit pe plaja din Long Isand, New York.

Site-ul Montauk-Monster.com, care se autodeclara drept ”Site-ul oficial de investigatii al Monstrului din Montauk” anunta ca, in urma cu cateva zile, un cuplu care se plimba pe plaja Southold de pe insula North Fork a dat peste un cadavru neobisnuit, de culoare alba si lipsit de par care, cel mai probabil, a fost adus la mal de valurile Oceanului Atlantic.

“Trupul bestiei emana un miros oribil, aproape indescriptibil, deoarece intrase de ceva timp in procesul de putrefactie. Cu toate acestea, am facut numeroase fotografii”l declara Nicky Papers, blogger oficial in cadrul Montauk-Monster.com. Cotidienele americane care au preluat informatia s-au lansat intr-o serie de speculatii in care sustin ca trupul animalului misterios ar fi un rezultat al razboiului biologic. Alta teorie sustine ca monstrul de pe plaja este infestat cu H1-N1, temutul virus al gripei porcine. Monstrul din Montauk de anul trecut s-a dovedit a fi nimic altceva decat cadavrul unui raton inecat, sustine cotidianul FoxNews.com

Sursa : FoxNews

0 Response to "Monstrul din Montauk loveste din nou"

Post a Comment

Powered by eBizar