Semnificatia viselor de la A la Z


Abator – Este semn de suparari si boala

Abis – Daca visezi ca ai cazut in el, vei avea parte de certuri, suparari, necazuri, de ti-ai facut planuri pentru viitorul apropiat, renunta la ele, caci nus e vor realize

Aburi - Este semn bun, daca au culoare alba; inseamna noroc si bucurie linistita. Daca sunt de alta culoare si densi, semnul ester au, insemnand neliniste, cearta, intristare.

Ac (ace) – Semn rau, daca te intepi in el, dusmanii iti vor provoca necazuri, caci te urasc si-ti cunosc nelinistile. Daca visezi mai multe la un loc, vea avea success in afacerile imediate.

Accident – Accidentul de avio e semn ca vei primi in curand o veste buna si ca ai prieteni credinciosi. Daca este accident de vaport, vei face un drum neasteptat, insa vei avea parte de necazuri importante in afaceri. Daca este accident la cap, trebuie sa te feresti de pericole sau tatal tau este amenintat.

Acoperis – Daca este ascutit si inailt, e semn de neplaceri si dezamagire. Daca este acoperis de casa, vei avea parte de cinste si onoare.

Actor – Daca sunt mai multi, in curand vei participa la o petrecere. Daca este unul singur, ai grija sa nu te insele cineva apropiat drag.

Acoperit cu panza – Daca te visezi, vei avea o casatorie norocoasa. Daca cineva te acopera, vei avea parte de ocrotire.

Adio – Daca iti iei, este semn de bucurie.

Adunare – Este semn de veselie si petrece

Aer – Daca este limpede e semn de sanatate si bucurie.

Afis- O mare surpriza te asteapta sit e va bucura nespus

Aflarea unui lucru – E semn de noroc, fara indoiala

Afine – Daca mananci, viitorul este nesigur

Afumand ceva – Sperantele pot fi implinite

Agurida – E semn rau, caci te asteapta o veste ce te va intrista foarte tare.

Alama – E semn bun, de bogatie si de castig

Albastru – Daca este intunecat, e semn de autoritate, daca este amestecat cu negru, vei avea parte de despotism si tiranie. Daca este deschis, vei avea parte de un castig important, de liniste, de bucurii cu prietenii.

Albeata – La ochi daca visezi ca ai, sa te astepti la multa veselie, nu te bucura insa prea mult, caci rudele te vor dezamagi

Albina – Daca albino zboara in jurul tau, bucura-te, caci soarta te va ajuta sa depasesti toate greutatile; daca zboara de la tine, asteapta-te la incurcaturi si suparari; daca te inteapa, nu lua in seama magularile din parte necunoscutilor, pentru ca sunt false; daca albinele sunt asezate pe flori, sperantele legate de o fiinta draga sunt desarte.

Alergand – Daca te visezi, te asteapta drumuri lungi, de al caror capat nu esti prea sigur; daca alergi in cerc, vor veni prietenii la tine.

Altar – Este unul dintre cele mai bune semen; daca nu esti casatorit, o vei face in curand si in modul cel mai fericit; daca esti deja casatorit, te asteapta zile frumoase sip line de bucurie.

Alune – Daca vezi in vis, este semn rau, de saracie si seceta. Daca aduni alone e bine, caci vei avea parte de bucurie sau de castig neasteptat.

Ambulanta – E rau, caci un prieten sau o ruda este in primejdie.

Amenintari- Daca te ameninta cineva sau ceva in vis, este bine, caci necazurile vor lua sfarsit

Amor – Cand faci amor cu cineva in vis, este semn foarte rau, caci te asteapta certuri si necazuri.

Amfora – Vestea pe care o astepti de mult va sosi.

Amputare – Fereste-te de accidente, caci te poti rani la acea parte a corpului care a fost amputata in vis.

Ancora – Daca este nemiscata, planurile pe care ti le-ai facut sunt zadarnice si irealizabile, freest-te de apa, caci iti va provoca necazuri. Daca poti sa o ridici sau sa o arunci, atunci e bine, caci sperantele ti se vor implini.

Animale – Daca sunt in turma, e semn de bogatie. Daca sunt salbaice, fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te de moarte tu sau ai tai.

Anteriu – Daca visezi anteriu de preot, norocul va fi cu tine in tot ceea ce vei face.

Anvon- Este semn bun, caci o mare fericire te asteapta

Aparat de fotografiat- Vei participa in curand la o nunta.

Apa – Daca este limpede si adanca, este semn bun, de prietenie cu un om tanar, deosebit, daca este atat de adanca incat nu-i poti zari fundul, e semn rau, de cearta si neplaceri, daca este sub forma de rau, curgand repede, trebuie sa stii ca dusmanii te invideaza, dar afacerile iti vor merge din plin, daca apa este tulbure, e semn foarte rau, caci te ameninta pe tine sau pe cineva dintre cei aproapiati o boala grava sau moartea; daca apa este fierbinte, tot semn rau este, semn de amaraciune, daca este rece, e bine, caci inseamna ca ai prieteni sincere si ca vei fi sanatos.

Aplauze – Daca te aplauda cineva , este semn rau, caci te vei rusina de ceva; daca tu esti cel care aplauda, e bine sa te pregatesti de petrece, caci nu vei putea refuza.

Arc – Daca visezi arc, e bine, caci inseamna sanatate si putere.

Arc de triumph – E rau sa visezi, caci inseamna boala si sperante zadarnice.

Ardere – Daca esti proaspat casatorit, e semn de castig; daca esti casatorit de mult, e semn de schimbare a locuintei; daca flacara este mistuitoare, e semn rau, trebuie sa te feresti de ghinion; daca e foc mocnit, e tot semn rau, de intristare si necaz; daca e foc linistit si constant pentru cei saraci e semn de noroc, pentru cei bogati e semn de eforturi zadarnice.

Argint – Daca auzi sunand bani de argint, e semn rau, de boala si neplaceri aproapiate; daca e mult semn de zgarcenie, a ta sau a celor din jur

Arici – E semn bun, caci va sosi o veste neasteptata si-I vei invinge pe dusmani: asteapta-te, de asemenea, sa faci un drum lung cu peripetii.

Arlechin – Daca visezi, ferestete de ridicol.

Arma – Daca o cumperi, urmeaza vremuri tulburi, in care vei fi amestecat; daca le vezi te asteapta necazuri la care nu te-ai gandit, dar sunt trecatoare, daca vezi un om inarmat, un om important se intereseaza de tine.

Armura – E semn ca trebuie sa depui eforturi inseminate pentru a-ti atinge scopul

Armata – Daca este in mers, urmeaza sa se intample un mare eveniment, daca este victiorioasa, vei avea parte de un succes insemnat, iar daca este invinsa, e semn rau.


Va urma....................


2 Response to "Semnificatia viselor de la A la Z"

  1. Anonymous says:

    hehe acuma stiu si eu ce inseamna visele mele :))

    Anonymous says:

    astept sa le pui si pe restu'

Post a Comment

Powered by eBizar