Compilation 1

Join prezentator de investigaţie Yvette Fielding, spirituale mediu Derek Acorah, parapsiholog Jason Karl şi restul echipajului Cele mai Haunted în care acestea călătorie lungime şi lăţimea al Marii Britanii în căutarea lor unic în paranormale.

Experienţa lacrimi, râs şi de frica intensa a echipei Cele mai Haunted ca ei stau peste noapte la renumite locaţii bântuit. Prin stabilirea experimente şi folosind cele mai up-to-echipamente de data de captura Cele mai multe Haunted unele dintre cele mai bune înregistrări paranormale văzut vreodată.

Seria una dintre cele mai Haunted a fost iniţial difuzat în 2002. Acest Complete Series unul DVD include episoade şaisprezece ani, care sunt o combinaţie de seria originala Unul şi înregistrări anterior nevăzut, care a fost apoi difuzat pe LIVINGtv în anul 2004 ca fiind "Cel mai Nevăzută Haunted". De asemenea, incluse sunt cele două episoade de compilare din cele mai bune biţi de la Seria One şi de o oră speciale de la Levens Hall, toate acestea au fost publicate anterior pe DVD.

Articol tradus de Google Translate.




0 Response to "Compilation 1"

Post a Comment

Powered by eBizar