Station Hotel Dudley

Parţial a deschis la sfarsitul secolului al 19-lea înainte de a fi prezentat ca un nou hotel de lux în 1910, Station Hotel în Dudley este una dintre acele clădiri care invocă vechea zicală, "dacă ar putea vorbi doar ziduri."

Iniţial concepute pentru a completa Grand Opera House, care se afla vizavi, la Hotel jucat partea sa, în zorii secolului 20. Cu toate acestea, în cazul în care Opera ars în 1933, sa luat decizia de a demola hotel şi reconstrui. Şi aşa, în 1936, ca nou, modern "Dudley Hippodrome" a fost dezvelită, The Station Hotel încă o dată a deschis usile pentru teatru-tate dintre cei şi artiştilor interpreţi sau executanţi.

Este timpul această epocă a staţiei Dudley's Hotel că multe stele de film si etapa au trecut prin camerele ei şi coridoare, Laurel şi Hardy, Bob Hope, Bing Crosby şi Johnnie Ray toate au rămas acolo pe durata îndeplinirii la Hippodrome. Se spune, de asemenea, că George Formby efectuate de la balcon sa de a mulţimilor de mai jos în timpul şederii la hotel.

Din ziua în care a fost deschis până în ziua de azi hotel a fost surprinzător de popular în lumea spiritelor, cu mulţi rezidenţi care optează pentru a rămâne pe chiar şi după moarte. Bogăţie mare de activitate paranormale cu experienţă în hotel a dus la numeroase investigatii care se desfăşoară şi în 2003, la programul de viaţă TV 'Cele mai Haunted "filmare acolo. Episod în cauză au văzut filmul, probabil, cea mai convingătoare din istoria show-ului atunci când un blocată de pe aparat de fotografiat prins un pat si scaun de la sine se deplasează în cameră notorii 214. Aceasta este o camera in care oaspetii au trezit pe timp de noapte pentru a găsi ele însele fiind urmarit de peste de o cifră fantomatice. Staff-au văzut, de asemenea, copii, care trece prin aceasta şi alte camere de-a lungul ceea ce este cunoscut sub numele de "coridor bântuit", înainte de dispariţia în perete.

De asemenea, se zvoneşte că o crima înspăimântătoare a avut loc la sediul în prima parte a secolului 20. Cele mai multe Haunted lui Derek Acorah elaborat pe această susţinând că organismul victimei a fost pus într-un butoi de bere si laminate prin intermediul paraşuta pivniţă înainte de a fi îngropat în faţa clădirii undeva. În cazul în care acest lucru este adevărat, ar putea explica sentiment de frica presimţire şi inexplicabilă, că multe persoane se simt în pivniţă, şi de ce personalul mulţi refuză să meargă acolo singur. Pe o seara Eerie la Station Hotel vă va testa nervilor dumneavoastră în acest domeniu pivniţă scumpă şi terifiante în care aceasta va fi unul dintre domeniile principale de veghe.

Un secrete umbrite din trecut şi nedescoperita asteapta la Gară Dudley's Hotel. S-ar putea fi chiar lucky suficient pentru a avea privilegiul dubioase de a rămâne în cameră 214 ...

Articol tradus de Google Translate!






0 Response to "Station Hotel Dudley"

Post a Comment

Powered by eBizar