Tutbury Castle

Tutbury, a sarbatorit pentru castel sa ruinat, a fost o dată pe piaţă oraş aşezat pe malul de sud al râului Dove.

Turn pe partea de sus a MOTTE dateaza de la mijlocul secolului al 18-lea. Castel original Norman se spune că datează din 1071 aparţinând primul care a lui Hugh de Avranches şi apoi la Henry, Domnul Ferriers şi Chambrais în Normandia.

În 1174, în urma unei neînţelegeri cu William Ferriers, regele Henry II asedia castelul şi a dispus ca acesta să fie demolate. În 1263 ea a intrat sub atac suplimentare din Prince Edward (viitorul rege Edward I). Doi ani mai târziu, Henry III-a dat Tutbury Castelul să mai tineri, fiul lui Edmund. Ea a rămas în mâinile Earls şi Duci din Lancaster de atunci.

În 1362, noi ziduri, turnuri şi clădiri au fost adăugate pe de John de Gaunt, Duce al doilea Lancaster. Şi La sfarsitul secolului al 16-lea, castelul a fost folosit pentru a păstra Mary Queen of Scots închisoare.

Paie final a venit în 1646, în timpul războiului civil când forţele parlamentare provocat daune chiar mai mult ieşirea din ruinele puteţi vedea astăzi.

Pe durata a 24-veghe de ore, membrii echipajului se confruntă sunete ciudate bate la o fereastră, în cazul în care spectrul unei doamne a fost văzut, şi de un aparat foto digital alambicuri capturilor ceea ce se crede a fi orbs fantomatice.

Articol tradus de Google Translate!





0 Response to "Tutbury Castle"

Post a Comment

Powered by eBizar