Pengersick Castle

Acest vechi castel şi fărâmiţarea invocă maritim tulbure şi istoria contrabandei de Cornwall. Se spune să fie construită pe locul unei Manor Tudor în jurul anului 1500.

Motivele includ o mare zona împădurită cu ruinele care găzduiesc juca pentru observarea fantomă de marinari şi de călugări.

Aceasta este o locaţie atmosferic care ciudati, chiar greu de muscat, worldy-echipajului înţelept Cele mai Haunted.

Castelul este în centrul de multe mituri şi legende, dintre care unul este că omul Henry Pengersick a fost violentă şi că, în secolul al 12-lea a ucis un călugăr şi a rănit un vicar. Proprietarii prezent cred că, dacă există fantome la Castelul Pengersick acestea ar putea fi de Henry Pengersick, cunoscut mai târziu ca Henry Le Fort-şi Engrina sotia sa.

O altă legendă este cea a unui om rău care a părăsit soţia sa în timp ce lupta în ţinuturile străine. În timp ce în călătoriile sale el a curtat o altă femeie, care ia dat o sabie magica. Sa intors la castelul lui de a avea soţia şi copilul înecat şi tinerii să se căsătorească cu încă o altă femeie, aceasta o vrăjitoare rău. Fiul său altă natură, care a supravieţuit, ani mai târziu salvat un marinar înec, care sa dovedit a fi fratele său a plecat la mort pe mare.

Această poveste adâncită în conturile de folclorul local pentru multe dintre hauntings a spus de la Pengersick Castelul.

Articol tradus de Google Translate.





0 Response to "Pengersick Castle"

Post a Comment

Powered by eBizar