The Ostrich Inn

În 1106 un han de coaching numit Hospice a fost deschis de Milo Crispin în Colnbrook, când satul a fost la Londra la drumul principal de baie si un punct de oprire popular off pentru călători; regele John se crede că au solicitat in pentru cateva beri pe ruta să semneze Magna Carta, în 1215. Astăzi, de pe acelaşi site standuri Inn struti; se crede că datează din secolul 15 este creditat ca fiind han Anglia cele mai vechi al treilea şi ai fi greu apăsat pentru a găsi un exemplu mai fina a unui han de coaching oriunde în Anglia.

În cazul în care începe construirea originale şi completările mai târziu de a începe, acesta este, desigur, greu de spus; originale uşile grele de lemn, cu vitralii sunt acum închise permanent, deşi vitralii este o caracteristică frumos la bar principal. Intrarea se face printr-o uşă mică pe partea laterală a clădirii în bara. Aşa cum v-ati astepta de interior este tot din stejar masiv grinzi, pereţi ipsos de culoare albă şi întuneric covor cu model. Zona de bar este împărţit în două jumătăţi de către o coloană centrală, care sprijină un model interesant a clădirii. Ambele jumătăţi au semineu propriile lor uriaşe, în cazul în care un incendiu jurnal de multe ori arsuri, în iarna, creând un foarte atmosfera calda si primitoare. Mobilierul este foarte tradiţional, ce canapele există, sunt mai mult de piele în poziţie verticală Chesterfield comfy.

Inn struti are o colectie decent de beri, inclusiv a ales reale, dar este mult mai renumit pentru produsele alimentare, care include ceva diferit în Burger struti şi friptură de struti; struţ mari umplute că stă în bar nu poate arata deosebit de atrăgătoare, dar struţ este o pasăre gustos. O cameră de luat masa mare adiacente la bara formata pentru cei mai interesaţi de alimente decât bere. Nu este nimic de curs atât de vulgar fi un televizor sau un aparat de test pentru a fi găsit în Inn struti.

Un han de vârstă, cum ar fi venerabilei struti este, desigur, adâncită în istorie, este cel mai faimos pentru povestea unui proprietar numit Jarman, care se pretinde omorât ca 60 de oameni care au stat la han. Jarman ar unică în Călători singuratic bogaţi, straturi-le cu cantităţi mari de băuturi tari şi apoi să le ofere camera lui "celor mai bune". Odată ce Călător nefericit ar fi căzut într-o stupoare alcoolice în pat special construite, Jarman ar elibera două şuruburi în sala de mai jos, cauzând pat pentru a înclina în jos, depozitare clienţilor adormite într-o cuvă de fierbere lichid. Versiunile de poveste diferă dacă acest lichid a fost de apă, grăsime sau de bere. Nu se poate ajuta gândesc că ar fi o pierdere teribilă dacă ar fi fost de bere. Oricare ar fi, o dată nefericita victimă a fost decedat, Jarman ar dispune de rămâne în pârâul din apropiere (de la care satul îşi ia numele), şi să păstreze bogăţiile semenii pentru el. O poveste interesantă. Un model de dormitor cu pat de înclinare poate fi vazut in bara, care ilustrează acest ingenioase, în cazul în care metoda oarecum peste elabora de crimă, poate Jarman nu dispun de un cuţit. Struti se spune că este bântuit (dar atunci, ce desfăşoară activităţi independente, respectând astfel de han de vârstă nu ar pretinde că este bântuit?) De către victimele Jarman şi a fost recent prezentate pe Sky TV 'Cele mai Haunted ".

Struti Inn este cel mai sigur merita o vizita, de dragul de a istoriei sale, dacă nimic altceva.

Articol tradus de Google Translate.






0 Response to "The Ostrich Inn"

Post a Comment

Powered by eBizar