Skirrid Inn Monmouthshire

Skirrid Mountain Inn a fost construită în decurs de nouă secole în urmă, cu aceasta prima fiind menţionate pe record în 1110, care devine astfel cel mai vechi pub din Ţara Galilor. De asemenea, este unul dintre reclamanţi care conduce la fi cel mai vechi pub permanent in Marea Britanie.

Inn este aşa-numita, din cauza muntelui care războaie de ţesut peste ea, "Skirrid Mountain", care este uneori numit "Muntele Sfânt". Legenda spune că a spart în două, la momentul de răstignirea lui Hristos. Piatra antic "montarea" în curte se spune că au fost utilizate de către Welsh multe şi Kings engleză a lungul secolelor, şi Owain Glyndwr, rebel mare Welsh, se presupune că a adunat trupele sale la acest piatra foarte înainte de atacul faimosul său pe
Pontrilas în timpul secolul al 14 lea.

'Judecător agăţat "Jeffries se crede a fi-a început cariera de la infamul Inn Skirrid, cu toate că înregistrările sunt neclare. Potrivit folclor, între secolele 12 şi 17-lea peste 180 de persoane au fost spânzuraţi de la un fascicul de pe scara. Se susţine că această întâlnire rămâne încă în loc astăzi, completat cu semne de funie aparentă. Este, de asemenea, crede că primul etaj ar fi fost o cameră pe deplin funcţional instanţă; complete, cu o celulă în care a petrecut noaptea de prizonieri de la ultima lor - probabil asculta festivităţile de jovial de procuror lor şi călău în bara de mai jos.

Într-o atmosferă de legende Misty şi folclor vechi, de incarcerare terifiante şi execuţiile fără milă că nu este surprinzătoare că Inn Skirrid este o cladire foarte bântuit. Acesta a atras atenţia show TV populare 'Cele mai Haunted ", un episod deosebit de neuitat, precum şi care figurează pe Ghost ITV's' Extreme Povestiri", în ianuarie 2006. Expert Haunted pub-uri Richard Jones, chiar a declarat recent Skirrid să fie cel mai bântuit în Marea Britanie.

Ochelari de multe ori zbura peste bara de ei înşişi, fetele au fost observate la ferestre, oaspeţii se simt un bilet de fantomatic face un nod la gât în jurul lor, lucrurile dispar misterios numai la rândul său, până săptămâni mai târziu şi a trezi rezidenţi într-o cameră îngheţat de frig şi sentimentul că sunt supravegheat. Se crede că unul dintre principalele spiritele de la han este aceea de a vânzătoare la un bar 17th Century Fanny Price. Medii Numeroase au dat acest nume în legătură cu activitatea de paranormale, inclusiv a lui Derek Cele mai Haunted Acorah.

Cu toate acestea, este clar că mai mult de un spirtoase este responsabil pentru experienţele Spooky a fi avut la Inn Skirrid. Medii Poate Eerie Serile "foarte proprii va fi capabil să facă lumină pe autorii fantomatic, sau cel puţin a da ni introspectivă în adevărul de legendele istorice din jurul clădirii.

Skirrid Mountain Inn este unul dintre cele scariest locuri, puteti vizita vreodată. Credincios, sceptic sau în-între, o seară de la Eerie Inn Skirrid va fi o experienta ca nimeni altul.

Articol tradus de Google Translate!





0 Response to "Skirrid Inn Monmouthshire"

Post a Comment

Powered by eBizar