Leap Castle

Leap Castelul este situat în Irlanda, şi, conform legendei, a fost construit pe un site Horoscop. Familia O'Carroll o dată a trăit aici, si au fost vicios criminali, care ar arunca corpul victimelor lor în jos o gaură în perete, care a fost numit un oubilette "." Odată ce organismele au intrat în sala de acestea au fost practic uitat. Într-o zi, unul dintre O'Carroll a ucis fratele său, care era un preot. Motivul pentru acest lucru a fost că el a început în masă în acea zi prea prompt. Datorită acestui fapt, la ultimul etaj al castelului este menţionată ca Capela sângeroase.

Există o cameră mică ferestre de mai jos oubilette care a fost locul final de odihnă pentru un număr de nenumărate victime care au fost iniţial pus într-o temnita ascunse. Camera a avut un etaj picătură, în cazul în care prizonierii au fost împinşi în camera în cazul în care acestea au scăzut la moartea lor. Most de la timp ei au fost ucişi de care se încadrează în dispozitivul care a fost lipirea de mai jos, sau moarte de foame în cazul în care pierdut-o, aşa cum au pus lângă cadavrele altor putrezire. In jurul anului 1900, muncitorii care au fost angajaţi pentru a curăţa camera găsit sute de schelete umane care au fost îngrămădite în partea de sus a reciproc.

Până la sfârşitul anului de curăţare, trei cartloads de schelete au fost utilizate pentru a lua totul afară. Unele dintre aceste schelete sunt considerate a fi acela de a mercenari scoţieni, care au fost angajaţi de către O'Carroll de a ucide pentru ei, dar cand a venit momentul pentru plata lor, ei s-ar fi sinucis. Printre schelete, muncitorii constatat, de asemenea un ceas de buzunar de la anii 1840, ceea ce poate indiciu că această cameră era încă în uz până la mijlocul secolului al 19-lea. În 1659, familia O'Carroll a dat dreptul de proprietate asupra castelului la familia Darby prin căsătorie. Darby's Leap Castelul sa transformat în casa lor şi a făcut îmbunătăţiri vaste pe structura.

Jonathan şi Mildred Darby au fost în control al castelului la sfârşitul secolului 19 şi au fost pe cale să ridice o familie acolo. Cu toate acestea, practica ocultă a fost popular în acea zi, şi Mildred a fost curios şi a decis pentru a vedea ce este vorba. Ea ar fi simţit-un spirit pus mâna pe umăr, şi a apărut ca o fiinţă subţire şi umbră inumane. Mirosul a fost foarte dezgustător, similar cu cel al unui cadavru, care a fost în descompunere. Acest spirit este considerat a fi unul terifiante şi de rău. De asemenea, este atât de periculoasă, deoarece de imprevizibilitate sale.

Familia Darby a trăit în castel în 1922, când a fost bombardat şi jefuită. Castelul a fost in ruine de zeci de ani până în anii 1970, atunci când o femeie din Australia au cumparat de proprietate. Această femeie, apoi a angajat o vrăjitoare albă din Mexic să-şi exercite duhurile rele de la castel. După o lungă perioadă de timp în Capela Bloody, vrajitoarea a ieşit şi a spus că aceste spirite nu ar mai fi rău, dar a dorit să rămână aici, în pace. Castelul a fost apoi vândute către proprietari sa actuală, în anii 1990. Ei au inceput o restaurare la castel, dar a fost amânată în cazul în care proprietarul a suferit de la un accident ciudat. Un an mai târziu, de restaurare fost de a lua încă loc, şi, din nou cu un alt accident de ciudat proprietar a fost rănit. Cu toate acestea, totul a fost restaurată şi Leap Castelul pare să se fi mutat de pe la trecutul ei întunecat.

Articol tradus de Google Translate.






0 Response to "Leap Castle"

Post a Comment

Powered by eBizar