Aligator de dimensiuni gigantice, ucis in Alabama

Mai multe fotografii captate dintr-un elicopter, asupra Lacului Wiess din Alabama, au scos la iveala un animal neobisnuit... mai precis, un aligator de dimensiuni uriase. Multi au crezut ca este vorba de o pacaleala, dar surpriza a fost si mai mare atunci cand giganticul animal a aparut in preajma unei case, acolo unde a si fost ucis si expus privirilor publicului.

In fototografii, aligatorul tine in dinti o caprioara matura, suficient pentru a aproxima lungimea colosala a reptilei. Expertii au spus ca este vorba de un animal ce depaseste sapte metri, dar si-au manifestat retinerea fata de autenticitatea imaginilor. La numai cateva zile dupa aceasta prima dovada, animalul si-a facut aparitia in preajma caselor.

„Atunci cand vecinii ne-au spus ca in spatele casei noastre se afla un aligator mare cat un mamut, nu ne-a venit sa credem. Eram convinsi ca este o exagerare. Abia cand am vazut monstrul am realizat ce se intampla”, afirma sotii Anita si Charlie Rogers. Cei doi au i-au sunat pe angajatii Parcului National Alabama, iar acestia nu au putut face altceva decat sa impuste aligatorul urias. Pur si simplu, acesta era prea mare pentru a putea fi capturat. Dupa ce a fost ucisa, reptila a fost masurata. Avea 8,5 metri lungime. In imaginea alaturata o puteti vedea alaturi de Joe Goff, unul dintre angajatii parcului, un barbat cu o inaltime de 1, 98 metri.
Sursa: ForteanZoology

0 Response to "Aligator de dimensiuni gigantice, ucis in Alabama"

Post a Comment

Powered by eBizar