Omul - un hibrid facut de altii?


Majoritatea specialistilor care au analizat rapirile OZN, afirma ca vizitatorii urmaresc un imens program de hibridare asupra pamântenilor. De când dureaza acest proces? Se pare ca dintotdeauna - daca ar fi sa ne luam dupa Biblie sau dupa traditii sacre ale altor popoare.

Intr-un text sumerian, cu cel putin o mie de ani mai vechi decât cele mai vechi scrieri biblice, text citat de Zecharia Sitchin în Genesis Revisited (1990), se vorbeste de Anunnaki, ceea ce în sumeriana însemna "cei care au venit din Cer pe Pamânt". Acestia ar fi sosit, conform documentului, în urma cu 445.000 de ani dintr-un loc numit Nibiru (pe care Sitchin îl considera o planeta îndepartata), creând omul, prin amestecarea unor componente divine cu altele pamântene. Daca tinem cont ca în perioada respectiva calculele se faceau adesea în ani lunari (adica în luni) valoarea citata putea însemna si circa 40.000 de ani, adica aproape de perioada în care apar fosilele omului modern. Sitchin interpreteaza textele sumeriene în sensul ca Anunnaki ar fi venit pe Pamânt pentru a extrage aur si - având nevoie de sclavi - ar fi procedat la manipulari de inginerie genetica, cu fertilizare in-vitro, asupra unor oameni-maimuta. Sitchin afirma în concluzie ca Adam si Eva n-ar fi fost altceva decât primii "copii-eprubeta". În cartea citata, el reproduce un desen de pe un sigiliu sumerian, în care apar niste zeitati, un copil si mai multe vase. Autorul argumenteaza ca desenul prezinta tocmai aceasta operatie.

Purtator al scânteii divine
Dupa Biblie, Elohim, Dumnezeul plural, a creat omul "dupa chipul si asemanarea Noastra", deci nu ca un sclav ci ca un purtator al scânteii divine. El primeste, în aceasta calitate, porunca Domnului: "umpleti Pamântul si supuneti-l! Si stapâniti peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste toate dobitoacele si peste tot pamântul, peste toate vietatile ce se târasc pe pamânt".
Dupa aceasta creatie, "experimentele genetice" n-au încetat. În Biblie scrie: "fiii lui Dumnezeu, vazând ca fiicele oamenilor sunt frumoase si-au luat dintre ele sotii, care pe cine si-a ales... fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor si acestea le daruiau fii; acestia sunt uriasii din vechime, oamenii cei vestiti". Cartea lui Enoh este mai explicita. Ea spune ca un grup de doua sute de "copii ai cerurilor" si-au facut un plan sa-si ia neveste pamântene si sa faca cu ele copii. Seful grupului - Samyaza - îsi avertizeaza subalternii ca vor fi pedepsiti pentru aceasta, totusi, sau nu vrea sau nu are autoritatea sa se opuna. Drept rezultat se nasc uriasii Nephilim pomeniti si în Biblie. Chiar daca acceptam ca îngerii erau de sex masculin, ramâne problema compatibilitatii genetice. Doar indivizii din aceeasi specie pot avea urmasi capabili sa se reproduca în continuare. Îngerii apartineau oare aceleiasi specii ca si oamenii? Daca nu, înseamna ca ei au efectuat asupra pamântenilor experimente genetice de hibridare. Iar aceste experimente nu au fost pe placul Divinitatii. Asa cum stim din aceleasi surse, urmasii hibrizi au fost distrusi prin Potop, iar îngerii au fost aspru pedepsiti.
Creationism si evolutionism
Oamenii de stiinta sunt convinsi ca omul este rezultatul unei îndelungate evolutii biologice. Numai ca în aceasta evolutie exista si multe semne de întrebare. De exemplu, în succesiunea hominizilor apar salturi bruste, inexplicabile. Multi învatati au opinat ca aceste salturi puteau fi rezultatul interventiei unor instante nepamântene. În felul acesta s-ar putea stinge contradictia dintre creationism si evolutionism, întelegând ca omul ar fi fost într-adevar creat, de o instanta cosmica aflata mult deasupra noastra, dar nu din nimic ci îmbunatatind - prin tehnici de tipul ingineriei genetice - creaturi inferioare existente deja. Cu alte cuvinte "tarâna" din care a fost facut omul conform traditiei biblice, ar trebui interpretata ca "materie pamânteana", incluzând aici si vietuitoarele de pe Pamânt.

1 Response to "Omul - un hibrid facut de altii?"

  1. Anonymous says:

    ciudat

Post a Comment

Powered by eBizar