O intimplare cu vinatori de fantome



O echipa de experti in fenomene paranormale ajuta o familie sa scape de oaspetele neinvitat care le bintuia casa, speriind-o pe fetita acestora in fiecare noapte cu prezenta lui insolita.


Dupa ce ne-am mutat in aceasta casa fiica mea a inceput sa simta o prezenta... Un stigat de groaza a strapuns aerul noptii in timp ce ochii fetei priveau fantoma care statea in usa dormitorului ei si o privea. Batrina si-a intors privirile speriata cind a auzit un zgomot pe hol si apoi a disparut. De citeva timp, in casa din South El Mounte un copil speriat isi chemat mama noptile cind fantoma unei femei o trezeste, fara sa-i faca nici un rau. Dupa ce ne-am mutat in aceasta casa fiica mea a inceput sa simta o prezenta care o privea mai ales in timpul noptii, a spus mama fetei. I-am spus sa o ignore pur si simplu, crezind ca este vorba de imaginatia ei, dar intr-o noapte am putut sa observ si eu ceva ciudat, ca un abur intunecat care se afla in usa dormitorului fetitei. Fata mi-a spus ca o privea ca de obicei, iar cind m-a auzit ca vin si-a intors privirile, m-a vazut venind pe hol si a disparut.

Entitatea necunoscuta era amenintatoare

Doamna Silver, mama fetitei, a spus ca fiica sa de 11 ani a vazut fantoma si deseori a auzit voci inca de cind era mica. Ea a inceput sa vada fantoma femeii la o luna dupa ce s-au mutat in casa si, in timp, a devenit evident pentru ea ca entitatea era amenintatoare, parca incerca sa o sperie, sa o alunge de acolo.

Preotul nu crede povestea si refuza sa-i ajute

Ingrijorata de starea fiicei ei si ingrozita de perspectiva de a avea o fantoma in casa, doamna Silver a luat legatura cu preotul bisericii din apropiere pentru a face o slujba in casa. Dar preotul nu a vrut sa o ajute.

El pur si simplu nu ma credea, a spus doamna Silver. El spunea: Oh, este doar un copil. Nu stie ce vede, este doar imaginatia ei. Nu o sa vin sa ma rog de fantoma ei sa iasa afara.

Echipa institutului de studiere a fenomenelor paranormale preia cazul

Frustrata si nesigura de felul in care ar trebui sa procedeze, doamna Silver a luat legatura cu cercetatorii de la un institut de studiere a fenomenelor paranormale.

Peste doua saptamini, o echipa bine pusa la punct, inarmata cu camere de luat vederi cu infrarosu si detectoare de miscare, s-a prezentat la usa femeii gata sa inceapa investigatiile.

Acest caz nu era mult diferit de cele cunoscute de ei.

Suspiciunile doamnei Silver s-au spulberat

Desi doamna Silver admitea ca ea si sotul ei erau un pic sceptici, ea a marturisit ca toate suspiciunile ei s-au spulberat cind echipa de cercetatori s-a apucat de lucru.

Sotul meu a zis: Nu le spune nimic. Daca sint profesionisti vor sti unde sa caute. Doamna Silver a spus: Ceea ce a fost uimitor era faptul ca ei au mers direct in camera unde au avut loc aparitiile fantomei, fara sa le spunem noi nimic.

Echipa de cercetatori avea in componenta un medium

Condusa de o doamna cu capacitati extrasenzoriale, echipa a descoperit care era problema in acea casa dupa numai doua ore de investigatii.

Maria Virgo este o brazilianca de 47 de ani care si-a descoperit de tinara calitatile de medium. Ea a afirmat ca este la a patra generatie de mediumuri si cind a descoperit existenta echipei de cercetatori in domeniul paranormal l-a contactat pe seful acesteia si si-a oferit serviciile.

Doamna Silver a spus ca banuia ca spiritul care ii bintuia era un vechi locuitor al casei care a murit dupa ce statuse aici 15 ani, dar mediumul le-a spus ca a mai fost si o femeie care a locuit si murit in acel loc.

Aceasta femeie care a murit era batrina si putin nebuna si aceasta va creeaza probleme si va supara, a spus ea.

Descrierile mediumului coincid cu ale fetitei

Doamna Virgo a confirmat descrierea fetitei - o femeie cu ochii mari, parul despletit si rochie albastra. Ea a mai spus ca, intr-adevar, femeia era senila, ostila si confuza. Crezind ca acea casa inca ii apartine ea vroia sa scape de actualii proprietari.

Fiica mea a desenat-o pe femeia care ii aparea noptile in camera si aceasta corespunde perfect descrierii facute de doamna Virgo. Era intr-adevar sinistra si infioratoare.

Batrina fantoma putea fi vazuta numai de fetita

Mediumul a mai spus ca infricosatoarea fantoma ii aparea fetei pentru ca doar ea, in inocenta ei, putea sa o vada. Ea nu i-a facut nici un rau, doar statea in usa si o speria pe fata cu prezenta ei.

Echipa de cercetare i-a spus doamnei Silver ca ei au detectat si prezenta unui barbat scortos, dar el nu este un spirit amenintator.

Doamna Virgo le-a spus ca barbatul este legat emotional de acea casa si din aceste motive, ca in toate fenomenele de acest gen, o viziteaza din cind in cind.

Spiritele descarnate au trecut in alta dimensiune

Pentru a curata casa de prezentele acestea neinvitate, grupul de cercetatori a invitat-o pe doamna Silver sa se alature cercului prin care mediumul dorea sa calauzeasca spiritul spre lumina. Mama fetei a spus ca in timpul acestei operatii temperatura in camera a scazut si s-a facut deodata foarte frig, o adiere rece a facut ca perdele sa fluture si hirtiile de pe masa sa zboare.

Dupa aceea totul a revenit la normal si o stare de linste si pace a pus stapinire pe casa si membrii ei.

Doamna Silver i-a spus fetitei ei ca nu o sa o mai vada pe batrina femeie niciodata, ea a plecat pentru totdeauna din lumea aceasta si niciodata nu o sa-i mai tulbure somnul.

Doamna Virgo a afirmat ca prin aceste operatii spiritele ratacitoare sint ajutate sa treaca in dimensiunea luminii divine. Ea mai spune ca batrina de aceea speria oamenii, pentru ca nu stia ca a murit si repeta intr-una: Te rog, ajuta-ma! Sint aici. Vorbeste cu mine.

0 Response to "O intimplare cu vinatori de fantome"

Post a Comment

Powered by eBizar