Terorizata timp de 20 de ani de fantoma mamei


Milla a fost bintuita timp de 20 de ani de stafia razbunatoare a mamei sale, care s-a sinucis intr-o zi, ingrozindu-si fiica. Milla, pe atunci in virsta de doar 10 ani, a gasit trupul neinsufletit al mamei sale zacind pe podea, avind alaturi un bilet prin care isi invinuia fiica de faptul ca a determint-o sa recurga la acest gest disperat.


In casa bintuita, se produc fenomene neobisnuite

O femeie ale carei amintiri din copilarie au marcat-o profund este martora unor evenimente deosebite care au determinat-o sa-si puna o serie de intrebari legate de existenta fantomelor.

Astfel, in camera ei se simtea uneori foarte puternic parfumul mamei sale decedate, muzica se auzea cind mai tare si cind mai incet, luminile se deschideau si se inchideau singure, fara a mai pune la socoteala faptul ca stafia mamei ei scotea niste sunete ciudate in timpul noptii.

Milla a mai observat ca pisicile, pe care mama ei le detesta, refuzau sa stea in casa.

S-a intimplat chiar ca Milla si prietenul ei sa auda, ca un ecou in mintea lor, vocea mamei decedate, desi el nu a cunoscut-o niciodata.

Mama isi invinuieste copilul pentru greutatile prin care trece

Milla, acum in virsta de 30 de ani, a spus ca timp de 20 de ani spiritul mamei sale a incercat sa intre in contact cu ea, reusind doar sa-i inspire teama si ura pentru tot ce i-a facut din copilarie si pina acum.

Mama ei se pare ca a murit in urma consumului unui amestec facut din heroina, alcool si pastile tranchilizante. Probabil singuratatea si greutatile au determinat-o sa recurga la un astfel de gest. Tatal Millei murise cu putin timp in urma de cancer, lasind in urma un copil neajutorat si o sotie distrusa.

Milla a spus ca mama ei i-a scris pe biletul de ramas bun ca nu a dorit-o niciodata si o invinuia pentru greutatile prin care trece. Ai fost cel mai rau lucru pe care l-am facut vreodata. Sper ca esti satisfacuta.

Femeia care a ingrijit-o a confirmat ciudateniile din casa

Milla a fost crescuta de o femeie foarte blinda si, de cind mama ei a murit, a plecat din vechea casa si s-a mutat cu fetita. Aceasta femeie, de asemenea, a inceput sa observe citeva ciudatenii in casa – mirosuri ciudate si sentimentul ca ar putea chiar sa o auda pe raposata vorbind.

Fiica traumatizata spune ca era un lucru obisnuit sa simta mirosul bauturii favorite a mamei sale, al parfumului ei ieftin si chiar pe cel oribil, al ciinilor ei. Apoi a inceput sa-i auda, in mintea ei, vocea ciudata, desi nu se puteau distinge cuvintele. Stiam, pur si simplu, ca ea incearca, in acest fel, sa comunice cu mine.

Becul veiozei a explodat in plina noapte, fara nici un motiv

Unul dintre putinele lucruri pe care Milla le-a luat din casa parinteasca a fost o mica veioza care se afla in dormitorul parintilor. De cind a adus acel obiect in noua casa au inceput sa se auda zgomote ciudate in timpul noptii, iar cu putin timp in urma, cind Milla era singura acasa, becul veiozei a explodat in plina noapte ingrozind-o pur si simplu pe tinara femeie, care nu a mai avut curajul sa se intoarca singura in camera. Ea i-a telefonat prietenului sau si a asteptat sosirea lui pe scarile blocului unde locuia.

Fantoma mamei participa la toate evenimentele importante

Intr-un an, in timp ce impodobea bradul de Craciun in sufragerie, Milla a dat drumul la casetofon sa asculte muzica insa brusc, fara ca ea sa intervina in vreun fel, sunetul a fost redus la minim. Prietenul ei, care o ajuta la treaba, a crezut ca ea am umblat la telecomanda, dar aceasta se afla pe casetofon, departe de locul in care se gasea femeia.

Alta data mama Millei a incercat sa patrunda chiar si in mintea amicului sau. El a sarit brusc din pat in mijlocul noptii spunindu-i ca trebuie sa mearga sa puna flori pe mormintul mamei. A doua zi dimineata nu a putut sa explice de ce a spus asa ceva.

O cutie muzicala pe care Max, prietenul Millei, i-a cumparat-o cu ocazia zilei ei a inceput brusc sa cinte intr-o noapte in timp ce ea dormea.

Salvata ca prin minune in urma unui accident rutier

Cu ceva timp in urma Milla a suferit un accident de masina din care a scapat ca prin miracol, desi autovehiculul se rasturnase si era grav avariat. Ea a spus catre politisti ca putea sa fie moarta, dar in acel moment un impuls ciudat a determintat-o sa se incolaceasca inainte de izbitura masinii. Nu se stie daca este vorba de o avertizare venita din partea mamei, in orice caz, ea apreciaza ca este unul dintre putinele lucruri bune pe care spiritul ei nelinistit le-a facut.

In vacanta, fantoma a pazit casa fiicei sale

Inainte de a pleca in vacanta de doua saptamini, Milla a lansat, mai mult in gluma, o invitatie pentru fantoma mamei sale: Sa ai grija de casa in lipsa mea.

In tot acest timp, de casa s-a ocupat o prietena a ei care a spus ca cele doua pisici ale Millei, animale pe care mama ei nu le suporta, au disparut probabil pentru ca au simtit si ele prezenta ciudata a fantomei, revenind insa cind stapina s-a intors din vacanta.

Prietena ei a mai spus ca, in ultima zi, cind a vrut sa faca putina ordine, luminile au inceput sa se aprinda si sa se stinga singure, iar mobila a inceput sa scirtiie sinistru. Desigur ca ea s-a speriat si a fugit ingrozita.

Dupa intilnirea cu un medium, Milla a simtit ca este mai plina de energie

Specialistii in investigarea fenomenelor supranaturale au supus-o pe Milla unui test cu ajutorul unui medium. Milla a spus: Am fost uimita sa aflu ca mediumul a numit-o pe mama dupa porecla ei, pe care eu o uitasem de mult. In timpul testarii am avut cu adevarat niste sentimente ciudate pe care nu le-am mai experimentat niciodata. Mediumul mi-a spus ca mama nu-si cere iertare, dar vrea sa o inteleg ca nu era in toate mintile cind si-a luat zilele. Dupa aceasta sedinta am simtit ca am mai multa energie, ca sint mai plina ce viata. Era ca si cum ar fi avut loc un proces de exorcizare.

Acum, Milla are un baietel care poarta numele tatalui sau, se simte impacata cu sine si s-a dus chiar sa puna flori la mormintul mamei sale. Ea spune: Vocile si mirosurile ciudate care ma terorizau au disparut. Acum pot, in sfirsit, sa-mi vad linistita de viata mea.

0 Response to "Terorizata timp de 20 de ani de fantoma mamei"

Post a Comment

Powered by eBizar