BAZA MILITARĂ MONTAUK ESTE SIGILATĂ

BAZA MILITARĂ MONTAUK ESTE SIGILATĂ

După evenimentele din 12 august 1983, baza militară a Forţelor Aeriene Montauk a fost abandonată. Pe la sfârşitul acelui an, nu se mai ştia dacă mai era sau nu cine¬va la bază.
În luna mai sau iunie 1984, au fost trimise acolo trupe de la Beretele Negre. Cred că erau din cadrul Marinei, dar nu sunt sigur. Li se ordonase să împuşte pe oricine ar fi venit acolo. A mai fost o a doua trupă, care a venit după cea a Beretelor Negre. Soldaţii au transportat echipa¬mente secrete care erau considerate mult prea importante pentru a fi abandonate.
Următorul pas a fost pregătirea subsolului pentru a fi sigilat. În această etapă au fost înlăturate anumite dovezi de natură incriminatoare. Am auzit că o cameră plină cu schelete a fost curăţată în întregime în urma acestei ope¬raţiuni. Aproximativ şase luni mai târziu, o caravană cu betoniere a apărut la bază. Mulţi oameni au văzut aceste maşini. Ele au umplut cu ciment vastele spaţii subterane de la baza Montauk, inclusiv cabinele de lift. Porţile au fost zăvorâte, iar baza a fost abandonată aparent pentru tot¬deauna.

18
MONTAUK ASTĂZI

Dacă cineva călătoreşte astăzi la Montauk Point şi în parcurile din apropierea farului, poate vedea gigantica antenă radar care se află pe clădirea transmiţătorului. Cei ignoranţi sau curajoşi pot urma drumul prăfuit ce duce la bază. Cele mai multe porţi de intrare au fost îndoite sau distruse într-un fel sau altul, aşa că intrarea se poate face cu uşurinţă. Ele au fost aduse în această stare probabil de infractori locali care uneori, îmbătându-se, au încins petre¬ceri cu bere în perimetrul bazei. Totuşi, accesul în domeni¬ul bazei este interzis de gardienii statului New York care patrulează periodic prin zonă. Pe drumul către bază sunt, de asemenea, clădiri închiriate. Trebuie să precizez că nu ispitesc pe nimeni să întreprindă o călătorie spre bază. Probabil mulţi vor fi curioşi după citirea acestei cărţi şi este de responsabilitatea mea să îi avertizez. Nu sunt sigur de procedurile legale, dar accesul în bază este probabil ilegal. Cine merge acolo, o face pe propriul său risc. Mai sunt, de asemenea, unele pericole care trebuie luate în considerare.
Două persoane pe care le cunosc, care au participat la „Proiectul Montauk”, au vizitat zona spre sfârşitul anilor '80. Ele susţin că au fost răpite, dar nu îşi amintesc în întregime ce s-a petrecut cu ele.
O altă persoană a relatat în august 1991 că în acea perioadă puteau fi văzute camere video instalate pe clădi¬rea transmiţătorului. Aceasta este o informaţie nouă şi reprezintă o situaţie mai curând ciudată, ştiind că zona respectivă este de mult abandonată.
Mai există, de asemenea, relatări care susţin că zonele subterane ale bazei au fost redeschise. Nu sunt decât infor¬maţii speculative, dar ar trebui să îi avertizeze pe toţi cei care îşi fac planuri de călătorie la Montauk.


Sursa: Autor: Preston B. Nichols , Autor: Peter Moon
Editura: Daksha

0 Response to "BAZA MILITARĂ MONTAUK ESTE SIGILATĂ"

Post a Comment

Powered by eBizar