WILHELM REICH

WILHELM REICH

Deşi guvernul aprecia foarte mult descoperirile şi invenţiile lui Wilhelm Reich, se pare însă că de persoana lui nu prea aveau nevoie. Reich era mai mereu acuzat de escrocherie de organizaţiile AMA şi FDA. În cele din urmă, i s-a dat o sentinţă foarte aspră pentru sfidarea curţii de judecată, atunci când a refuzat să se înfăţişeze în faţa com¬pletului de judecată. Cărţile scrise de el au fost arse, iar echipamentul său de lucru a fost distrus, ceea ce reprezin¬tă o flagrantă încălcare a libertăţii şi drepturilor omului. Această acţiune a autorităţilor americane a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât ea s-a petrecut în timpurile moderne.
Afirmaţiile lui Wilhelm Reich despre faptul că reuşea să perturbe propulsarea OZN-urilor nu i-au adus prea mult câştig de cauză. El a concluzionat că propulsarea OZN-urilor avea loc cu ajutorul energiei cosmice sau orgonice. Reich a inventat o „armă spaţială” bazată pe teoria energiei orgonice şi, cu ajutorul ei, putea face ca OZN-urile să părăsească repede şi cu regularitate spaţiul aerian în care apăreau (conform relatărilor martorilor oculari).
După ce a ieşit din închisoare se spune că autorităţile i-au acordat în mod expres permisiunea de a lucra la ecuaţiile despre antigravitaţie. Este totuşi cel puţin straniu, mai ales pentru că îl tratau ca pe un dement. Indiferent care sunt faptele şi detaliile ce îl au în centru pe Wilhelm Reich, se pare că el a fost folosit de guvernul SUA pentru geniul său inventiv, după care a fost izolat pentru a nu transmite descoperirile sale în altă parte. Condamnarea sistematică a eforturilor sale întăreşte, fără îndoială, toate aceste afirmaţii.

Sursa: Autor: Preston B. Nichols , Autor: Peter Moon
Editura: Daksha

0 Response to "WILHELM REICH"

Post a Comment

Powered by eBizar