Experimente secrete

Cele mai secrete experimente ale omenirii.

Este foarte posibil ca, dintre toate misterele şi necunos¬cutele care au marcat istoria planetei şi a existenţei umane, „PROIECTUL MONTAUK” să reprezinte cea mai uluitoare şi totodată cea mai ocultată acţiune de anvergură a oame¬nilor. Aspectele care sunt prezentate în această carte (şi în seria de cărţi care va urma, vizând acelaşi subiect) sunt atât de neobişnuite şi, practic, atât de uimitoare prin conţinutul şi natura lor, încât ele pot fi încadrate cu uşurinţă la capi¬tolul de science-fiction. Scepticismul cititorilor poate fi ali¬mentat, pe de o parte, de ignoranţa lor în domeniu, iar pe de altă parte de educaţia ştiinţifică formală şi materialistă cu care au fost îndoctrinaţi încă din copilărie. Deja este o realitate şi un fapt recunoscut că informaţiile ştiinţifice care sunt prezentate în manualele şcolare sunt cu mult depăşite de concepţiile, studiile şi descoperirile din ultimii ani în cercurile mai puţin ortodoxe ale ştiinţei. Pe de altă parte, este relativ dificil să se ţină pasul cu „explozia” invenţiilor, teoriilor şi ideilor ştiinţifice inovatoare care apar, chiar dacă multe dintre acestea, fiind „incomode” pentru interesele unor sfere de influenţă politică, econo¬mică şi socială, sunt în mod deliberat ocultate, ignorate sau chiar denigrate, astfel încât să nu ajungă la conştiinţa pu¬blicului larg.
Prin urmare, aproape că nu trebuie să ne mai mirăm că, în plin progres tehnologic şi extindere a orizontului ştiinţific la nivel mondial, cea mai mare parte a oamenilor sau a reprezentanţilor unor mijloace de informare mass¬media încă îşi mai pun întrebări puerile cu privire la exis¬tenţa sau non-existenţa civilizaţiilor extraterestre, încă mai consideră istoria oficială ca fiind adevărată şi încă mai iau în derâdere, cu o crasă ignoranţă, posibilitatea descoperirii şi utilizării dispozitivelor care folosesc „energia liberă, infinită şi gratuită” (free energy) din univers.
În contextul unei „minciuni dirijate” la nivel mondial şi al unui extrem de complex sistem de control şi manipu¬lare a populaţiei Pământului (aspecte care au început să fie revelate şi demonstrate în tot mai multe lucrări de către diverşi autori occidentali şi chiar din ţara noastră), mintea omului obişnuit este tentată de cele mai multe ori să ia minciuna drept adevăr şi adevărul drept minciună. Omul simplu se bazează de cele mai multe ori pe un aşa-zis „bun simţ” de concepţie, care îi este inoculat în mod gradat încă din copilărie de sistemul cultural şi social în care el trăieşte. DECONDIŢIONAREA de aceste impresii subconştiente false (prin intermediul observaţiei atente, a vigilenţei şi a refuzului de încadrare în aşa-zisele „şabloane” de gândire şi comportament) este dificilă, dar ESENŢIALA pentru a străpunge vălul iluziei şi al automatismului în care „omul-mecanic” îşi duce existenţa.
Unul dintre cei mai importanţi factori în această direcţie îl reprezintă accesul la INFORMAŢIA CORECTĂ, care de cele mai multe ori este SECRETA şi OCULTATĂ. În general vorbind, se consideră că cel mai înalt nivel de secu¬ritate (UTS - ULTRA TOP SECRET) îl reprezintă imix¬tiunea diverselor civilizaţii extraterestre în societatea umană şi relaţiile pe care acestea le au cu anumite grupuri de influenţă ocultă care sunt mai presus chiar decât forţa politică a guvernelor unor state considerate Mari Puteri; în aceeaşi categorie (ULTRA TOP SECRET) se încadrează şi „PROIECTUL MONTAUK”, care printre altele a inclus şi tehnologia de a călători în timp. Multe dintre aspectele pe care autorul (Preston Nichols) le prezintă în carte sunt atât de neobişnuite pentru concepţia noastră uzuală, încât ele pot să inducă foarte uşor ideea unei farse sau a unui roman de ficţiune. Analiza atentă a dovezilor despre care se vorbeşte în carte, utilizând elemente din diverse alte surse de informare, ne poate conduce însă nu numai la convin¬gerea că experimentele de deplasare în timp care au fost efectuate în cadrul „PROIECTULUI MONTAUK” sunt au¬tentice, ci că există chiar multe dovezi fizice care pot fi coroborate cu afirmaţiile din carte.
Şansa a făcut să pot lua legătura cu Preston Nichols şi Peter Moon şi astfel să aflu anumite aspecte pe care, însă, nu le pot dezvălui deocamdată aici. Totuşi, trebuie să menţionez faptul că domnului Nichols i-a fost refuzată în repetate rânduri eliberarea unui paşaport internaţional de către autorităţile americane. Prin urmare, Preston Nichols nu poate călători în nici o ţară; mai mult, prezenţa lui este supravegheată mereu în mod discret, fiind considerată o persoană implicată în acţiuni specifice care sunt încadrate în categoria „Secretelor de Stat”. Dacă într-adevăr totul este o minciună, atunci de ce toate aceste precauţii?
Chiar dacă domnul Nichols nu are momentan posibi¬litatea de a călători în România (unde ar fi fost de acord să susţină o serie de conferinţe pe tema „PROIECTULUI MONTAUK”, Peter Moon s-a declarat de acord să ne viziteze ţara şi să împărtăşească celor interesaţi multe ele¬mente inedite în ceea ce priveşte uluitorul secret care învăluie acest proiect şi călătoriile în timp. El ar putea fi însoţit, de asemenea, de fraţii Edward (actualul Al Bielek) şi Duncan Cameron, adică de două dintre fiinţele umane care au intrat în mod efectiv în vortexul temporal de la Montauk şi s-au deplasat în diverse locaţii spaţio-temporale ale istoriei omenirii.

Sursa: Autor: Preston B. Nichols , Autor: Peter Moon
Editura: Daksha

1 Response to "Experimente secrete"

  1. Anonymous says:

    chiar sunt curios, voi citi :D

Post a Comment

Powered by eBizar