Extracterestrii exista






Ex-astronaut: Extrateriştii există, iar guvernul SUA ascunde adevărul.

OZN

Viaţa extraterestră există, dar adevărul este ascuns de guvernul SUA, susţine fostul astronaut NASA Edgar Mitchell. Acesta a făcut parte din misiunea lunară Apollo 14 din 1971, iar afirmaţiile au venit la a cincea conferinţă anuală X-Conference - o întâlnire a celor ce cred în OZN şi alte forme de viaţă.

Astronautul a mai declarat că a încercat să investigheze incidentul Roswell din 1947, despre care mulţi susţin că ar ascunde prăbuşirea unui OZN, dar a fost oprit de autorităţile militare.

Fostul astronaut declara: "Nu suntem singuri. Destinul nostru, în opinia mea, este de a deveni parte a unei comunităţi planetare. Şi ar trebui să fim pregătiţi să ajungem dincolo de planeta şi sistemul nostru solar pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat acolo".

Mitchell a crescut în Roswell, New Mexico, despre care fanii OZN susţin că ar fi locul unde s-ar fi prăbuşit un OZN în 1947. El a declarat că locuitorilor li s-a spus să tacă, să nu vorbească despre experienţa lor.

Edgar Mitchell pretinde că ar fi ridicat probe acum 10 ani, iar un amiral îi promisese iniţial să îi dezvăluie mai multe informaţii.

"Le cer acelora care au îndoieli să citească nişte cărţi, să înceapă să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat. Deoarece nu există nicio îndoială că suntem vizitaţi", crede Mitchell.

Sursa: Antena3.ro

7 Response to "Extracterestrii exista"

  1. Anonymous says:

    Foarte interesant:-?

    Anonymous says:

    stargate

    Razvan says:

    nus ce sa cred ca USA minte cam mult!

    Anonymous says:

    laso dreq ca dac existau vizitau si europa sau ce noi nu aveam fatza de vizitat numa in USA se int. toate ciudateniile?

    YnFyNyTy says:

    Tare as vrea sa ma plimb shi yo cu OZN dak ar exista dar nu prea cred

    eBizar says:

    Anonim, nustiu daca ti minte, dar erau vorbe precum ca si la noi in tara au fost vazute OZN-uri. Ma voi interesa despre acest subiect.

    Numa balarii Baieti io unu stiu sigur de existenta lor sa zicem ,,extra^terestrii"!
    Contactati id YM zerobaroque
    Va pot spune totul de la inceputul omeniirii de cand nea facut Dumnezeu !
    Appolo 14 au intrat in contact pe luna cu ei si iau trimis acasa:D
    Voi credeti ca nu sunt. Pai ganditiva ca fiecare stea este un soare ! Fiecare poate avea la randul ei planete [exoplanete]
    ce mentin viata . Omul nu are sanse sa treaca dintro galaxie in alta dar poate sa se duca in alte sisteme solare din galaxia noastra !
    AVEM TEHNOLOGIA !
    Avem si tehnologie strabuna cum ar fi: Poarta stelara =o poarta ce se presupune ca ar forma o gaura dwe vierme iar cercetatorii americani o cereceteaza exact cum e in stargate daca ati vazut acel film este inspirat dintr-un dosar Top secret. Avem nave spatiale cu plasma daca ati vazut in filmul ala Farscape ; americanii se pregatesc de o invazie extraterestriala care inca din anii '40 ba chiar din istorie rapesc fac hibrizi si cercetari biologice pe oameni si animale , poate ati auzit de centauri si alte mutatii sunt facute de ei in alte epoci.
    Impotriva lor americanii au sateliti cu reactoare nucleare ce pot asigura protectie minima dar nesigura pe Terra decio avem cate ceva . rRazboiul rece a fost si o miscare impotriva ozn-urilor . Pai cum credeti ca la roswell a cazut ozn ala o ramas fara benzina? saau in rusia un ozn , nu mai avea motorina ? Americanii si Rusii au folosit arme cu plasma [descoperita de rusi ]. Daca vreti puteti gasi pe net rupturi din dosare secrete din projectul AURORA de la nasa cu avioanele alea convertite dupa tehnologie extracterestra.
    Sa stiti ca in Area 51 sunt testate navele din proiectul aurora acestea poate pleca de la sol pana in spatiu !
    In area 51 nu se affla ozn sau altele . In hangarul 18 se afla resturile de la ozn de la rosweell + cadavrele extracterestrilor!
    Bafta !!! Este imposibil sati mai gasesti drumul spre casa daca teai pierdut in spatiu !!! Asa ca nu vreau sa ma pierd spunanduva mai multe acu !!!

Post a Comment

Powered by eBizar