Când militarii mimeaza rapirile

In episodul trecut mentionam ca Helmut Lammer, doctor in geofizica, lucrând la Institutul de Cercetari Spatiale din Austria, acuza posibile relatii intre rapirile OZN si obiectivele ascunse ale complexului militar-industrial american. In acest episod expunem alte argumente cu care el isi sustine ipoteza.

Atât persoane rapite, in cadrul unor scenarii „clasice” cu nepamânteni, cât si cei care spun ca au fost dusi intr-un loc perfect pamântean, probabil subteran – unde au intâlnit indivizi in uniforme militare americane sau medici in halate albe – povestesc ca au vazut tancuri cilindrice stravezii, in interiorul carora pluteau, intr-un lichid transparent, incolor sau auriu, corpuri omenesti nude, sau fiinte nepamântene, eventual hibride, poate si clone fara creier, folosite pentru transplanturi. Altii s-au vazut ei insisi inchisi in astfel de vase.
Victima unei rapiri – numita Lisa (pseudonim) – a relatat ca a fost dusa cu forta intr-un dispozitiv militar subteran, unde ea si alte persoane in situatia ei au fost scufundate intr-un lichid galbui si obligate sa respire acest lichid. In literatura de specialitate accesibila exista rapoarte ale unor astfel de experimente, efectuate insa doar asupra unor animale. De pilda, in anii saizeci, Dr. J. Klystra de la Universitatea de stat din Buffalo a reusit sa tina in viata timp de 18 ore niste soareci scufundati intr-o solutie de apa sarata saturata cu oxigen, sub presiune. Nu s-a rezolvat insa complet problema eliminarii dioxidului de carbon din organism. Ulterior s-au mai incercat si alte solutii, dar fara a gasi una suficient de sigura pentru a trece la experimente pe oameni.
S-a speculat ca daca s-ar rezolva aceasta problema, s-ar deschide calea catre supravietuirea oamenilor la mari adâncimi sub apa, de pilda in cazul unor catastrofe afectând submarine. Lammer crede ca un motiv mai plauzibil este adaptarea la acceleratii extreme. Omul suporta cel mult de zece ori acceleratia gravitationala, dar ar putea suporta mult mai mult daca corpul sau ar fi scufundat intr-un lichid de aceeasi densitate si toate cavitatile sale, inclusiv plamânii, ar fi umpluti cu acelasi lichid.

Experimente genetice
Tuburile stravezii puteau fi uneori – asa cum sugereaza multi autori – „utere artificiale” in care sa se maturizeze fetii hibrizi avortati in cadrul experimentelor genetice, feti care nu s-ar putea naste pe cale naturala datorita dimensiunilor craniului. Supravietuirea s-ar asigura prin tuburi atasate corpului, pentru oxigenarea sângelui, alimentatie etc. si pentru astfel de dispozitive exista deja incercari si rezultate in laboratoarele pamântene, dar deocamdata numai pentru animale. Numeroase rapoarte ale unor persoane aparent rapite mentioneaza instalatii similare vazute in locuri controlate de nepamânteni.

Implanturi pentru super-soldati
O alta paralela sugerata de rapirile OZN este cea in care victimei i se implanteaza – de multe ori in zona creierului – dispozitive minuscule, presupuse a fi instrumente de monitorizare sau control. Dar si experimente militare americane, date publicitatii in 1996, vorbesc despre proiecte vizând implantarea in creierul soldatilor a unor bio-cipuri microscopice, indeplinind doua functiuni: legatura cu sateliti aflati pe orbita joasa (de unde se pot obtine informatii) si vizualizarea acestor informatii cu ochii mintii. In felul acesta soldatul ar vedea nu doar peisajul din fata lui ci – concomitent – si imaginea prelucrata de calculator a intregului câmp de bataie, cu pozitia inamicului, a armamentelor etc. Pe viitor, satelitii vor putea chiar declansa anumite armamente, la o comanda data, prin intermediul acelorasi implanturi, de militari cu rang mai inalt.
Aceste cercetari, carora li se adauga altele privind manipularea mintii, generarea de imagini holografice etc. ridica grave probleme etice; dar ele trebuie tinute secrete si din alte considerente. Pare deci verosimil ca astfel de proiecte sa fie ascunse sub masca unor rapiri OZN, insotite si de un cortegiu de dezinformari menit sa consolideze acest camuflaj.

0 Response to "Când militarii mimeaza rapirile"

Post a Comment

Powered by eBizar