Miracolele Maicii Tereza

Numeroase informatii referitoare la vindecarile miraculoase realizate de Maica Tereza dupa moarte au iesit la lumina o data cu inceperea procesului de beatificare.


Tumoarea a disparut in mod miraculos

Intr-o revista religioasa, parintele Brian Kolodiech a dezvaluit povestea unei femei din India care suferea de o tumoare la stomac si care, in mod miraculos, s-a vindecat dupa ce a atins un medalion pe care Maica Tereza il purtase.

In timpul noptii, spune parintele, femeia s-a trezit si a descoperit ca tumoarea disparuse intr-un mod cu totul miraculos. Verificarile ulterioare ale medicilor au dovedit ca femeia era complet vindecata si boala nu a mai revenit niciodata.

Misionarele Caritatii s-au rugat impreuna cu femeia bolnava

Kolodiech face parte din comisia creata in 1999 pentru a aduna informatii legate de viata Maicii Tereza in vederea beatificarii ei.

Procesul de beatificare necesita dovedirea infaptuirii unor miracole, dupa moarte, ca rezultat al rugaciunii oamenilor catre canditat.

Kolodiech a spus ca Misionarele Caritatii, calugaritele ordinului infiintat de Maica Tereza, s-au rugat alaturi de femeia bolnava la 5 septembrie 1998, exact la un an dupa moartea Maicii Tereza.

Ele au pus pe stomacul ei un medalion miraculos, care a fost in contact cu corpul Maicii Tereza inainte de a fi ingropata, iar tumoarea a disparut.

Fundatia Misionarele Caritatii are mai bine de jumatate de secol

Maica Tereza, nascuta in Skopje, acum capitala Macedoniei, a inspirat milioane de oameni pe intreaga planeta in lupta impotriva saraciei, mizeriei si bolilor de pe strazile din Calcutta, unde a infiintat fundatia Misonarele Caritatii, acum mai bine de jumatate de secol.

Maica Tereza vindeca unele boli incurabile

De o alta vindecare miraculoasa a beneficiat o tinara din Palestina care suferea de cancer. Ea a spus ca s-a vindecat dupa ce, in urma rugaciunilor ei, Maica Tereza i-a aparut in vis si i-a spus: Tinara fata, esti vindecata!

Impresionanta ceremonie a fost oficiata la sfirsitul cercetarilor

Detaliile miracolelor infaptuite de Maica Tereza, ca parte a beatificarii ei, au fost prezentate intr-o ceremonie importanta care a fost oficiata la sfirsitul a doi ani de cercetari asupra minunilor realizate. Cunoscuta pentru actele ei de caritate, Maica Tereza a primit si importantul premiu Nobel pentru pace.

Miracolele au fost instantanee si imposibil de explicat stiintific

Parintele Brian, insarcinat de Papa sa colecteze dovezile miracolelor infaptuite de Maica Tereza, a descris o parte din aceste minuni.

Am strins informatii asupra vietii si muncii Maicii Tereza din iulie 1999 si am primit destule dovezi ale miracolelor infaptuite de ea in ultimii doi ani, a spus el.

Parintele Brian a spus in investigatiile sale: diferite fapte mai putin cunoscute din viata Maicii Tereza au fost scoase la lumina.

Mai bine de 100 de persoane au fost intervievate si mii de documente au fost examinate in acesti ani.

El explica ca miracolele in urma carora s-a facut canonizarea au fost instantanee si imposibil de explicat stiintific.

Beatificarea este doar primul pas spre canonizare

Maica Tereza, care a infiintat ordinul Misionarele Caritatii in 1950, a murit in 1997 la virsta de 87 de ani, fiind un model in ceea ce priveste activitatea caritabila.

Munca ei desfasurata printre oamenii saraci si foarte bolnavi i-a adus titul de Sfinta din mizerie, iar devotiunea ei pentru suferinzii si bolnavii din intreaga lume a condus-o spre cistigarea premiului Nobel pentru pace si i-a adus respectul si admiratia a milioane de oameni, de la cei mai amariti la regi si presedinti de tari.

0 Response to "Miracolele Maicii Tereza"

Post a Comment

Powered by eBizar