Horoscopul a prezis descoperirea cadavrului





Daca cei mai multi dintre noi sintem obisnuiti sa citim horoscopul mai mult din amuzament, exista persoane care fac din astrologie si metodele ei de predictie modalitati de descoperire a unor persoane disparute sau de depistare a ramasitelor acestora.


Mlastina a ascuns cadavrul timp de 9 ani

Teoria politiei referitoare la moartea lui Ken Hornen si la modul cum cadavrul sau a stat ascuns timp de noua ani intr-o zona mlastinoasa din Anglia a fost contrazisa de unul din prietenii celui disparut.

Psihologul Antony Dust, mare amator de astrologie, a fost foarte uimit sa citeasca intr-un ziar local un articol in care se vorbea despre descoperirea ramasitelor domnului Ken, in paralel cu predictiile astrologice intocmite anterior de el.

Horoscopul i-a prezis ca va avea probleme cu inima

In acel horoscop i se sugera lui Ken sa aiba grija cu problemele pe care inima sa le-ar putea avea ca reactie secundara la consumul unor medicamente, pentru ca apoi sa se faca referire la faptul ca ramasitele sale s-ar ascunde sub niste pietre, in apropierea unei ape.

Horoscopul a fost pus la dispozitia politiei si a dus la reconsiderarea investigatiilor facute anterior.

Prin metoda progresiilor, astrologii pot localiza persoanele disparute

Este un lucru neobisnuit sa obtii atita acuratete in constructia si interpretarea unui horoscop. Domnul Dust afirma ca: M-am inselat de multe ori in acest timp. Materialul a fost foarte amplu, dar, in mare parte, a fost o problema de sansa.

La scurt timp dupa disparitia lui Ken, pe care domnul Dust il cunostea din mediul profesional pe care-l frecventa, a inceput sa-i studieze harta astrala, folosind metoda progresiilor, des folosita de astrologi pentru a localiza persoanele disparute.

Dust a inceput sa fie interesat de astrologie de cind avea doar 12 ani, iar mai tirziu si-a concentrat atentia asupra metodei progresiilor dupa ce din horoscopul sau a reiesit ca un prieten va avea un accident. Acesta este un exemplu perfect a ceea ce aceasta ramura a astrologiei poate face, a spus Dust.

Cadavrul se afla linga doi bolovani, intr-o balta cu stuf

El a prezis ca ramasitele lui Ken vor fi gasite undeva la nord-vest fata de casa lui si ca autoritatile se vor chinui mult timp sa-l gaseasca.

Numai cind Dust a vazut locul in care s-a produs accidentul a inteles cum trebuie sa lucreze pentru a incheia predictia.

Este greu sa spui ca a fost numai noroc sau ca sansa a fost de partea noastra. Autoritatile m-au luat in seama pentru ca nu aveau nici un alt indiciu, dar ei vedeau in mine un ciudat cu idei trasnite.

Politistii au gasit ramasitele lui Ken la citeva sute de metri departare de casuta lui de vacanta, linga doi bolovani mari, intr-o balta plina cu stuf.

Semnul Berbecului, care se afla la orizont, i-a dat indicii pretioase

Din articolul aparut in ziar Dust a aflat cind Ken a vorbit ultima oara cu fratele lui, Arthur: noiembrie 7, 1995, ora 16.35 si a construit harta pornind de la aceasta ora.

Astrologii realizeaza horoscopul unei persoane disparute utilizind timpul si locul unde aceasta a fost vazuta sau auzita ultima oara. Bazindu-se pe doua milenii de observatii, astrologii au descoperit ca semnul zodiacal care se afla la orizont poate da un indiciu asupra disparitiei unei persoane.

Atunci cand Ken a disparut, semnul Berbecului se afla la orizont, a spus Dust care a spus ca acest lucru a fost pentru el un indiciu extrem de important.

Seful politiei este sceptic

Din harta sa Dust a prezis ca in jurul datei de 15 iulie va putea fi publicata cauza mortii prietenului sau. Medicii care au sarcina de a depista cauza mortii lui Ken inca mai examineaza ramasitele lui pamintesti si alte evidente colectate de politie inca din luna aprilie.

Seful politiei locale, care conduce investigatiile legate de moartea lui Ken, a afirmat ca predictiile astrologice nu influenteaza in nici un fel cercetarile.

El a spus ca nu crede in clarvazatori, astrologi si stele, ci doar in dovezi clare, materiale.

De altfel, el se considera a fi cel mai mare sceptic, iar Dust a afirmat ca predictiile astrologice nu pot fi dezvaluite decit dupa aproximativ doua decade din harta astrologica.

Dust a spus ca uneori predictiile sale devin evidente pe cai care tin mai mult de sansa.

0 Response to "Horoscopul a prezis descoperirea cadavrului"

Post a Comment

Powered by eBizar