Fenomenul contactatilor în Mexic

Scott Corrales, directorul Institutului Hispanic de Ufologie, dedicat studierii rapoartelor OZN din Spania, Caraibe, America Centrala si de Sud si editor al revistei „Inexplicata” a acestui institut, examineaza, într-un articol, câteva cazuri de întâlniri OZN tipice pentru fenomenul „contactatilor”.

In 1950, pe când avea 5 ani, Rolando Quiroga Valero a vazut, împreuna cu câtiva prieteni, la Monterrey (Mexic), nu departe de localitatea Allende, unde locuia, un disc portocaliu, luminos, la vreo 50 de metri deasupra capetelor lor. Spunea chiar ca ar fi zarit niste ocupanti ai obiectului. El a ramas paralizat locului, în timp ce prietenii sai au fugit care încotro. Peste un an a vazut un disc asemanator deasupra localitatii Allende.
La vârsta de 24 de ani a început sa auda în cap voci si gânduri nechemate, ceea ce l-a facut sa se întrebe daca nu a înnebunit. Între altele, un glas îl îndruma „sa iubeasca toate fiintele umane”. Ulterior el a ajuns la concluzia ca „a fost ales” pentru transmiterea unor mesaje, datorita ascendentei sale maya. I s-a mai spus, pe aceasta cale, ca descifrarea scrierii maya va rezolva si enigma OZN, ori ca dintre multele rase care ne viziteaza planeta doar sase sunt binevoitoare. Contactatul mexican a primit si obisnuitele mesaje apocaliptice: Ne paste un dezastru natural, iar oamenii trebuie sa se schimbe pentru a putea supravietui.
Quiroga, prevenit de nepamânteni, a anuntat, cu doi ani înainte, cutremurul devastator din 1985 din Mexico City. El mai pretinde ca a fost luat la bordul unei nave nepamântene, unde i s-a facut o operatie de prostata. Curios e ca medicul sau curant recunostea ca prostata pacientului sau s-a vindecat în mod inexplicabil.
Contactata de o minge de lumina
În ultimul timp în Mexic moda contactatilor a cunoscut un reviriment. Dr. Rafael A. Lara, directorul Centrului de studii pentru fenomene paranormale din Mexic a examinat în acest sens cazul Adrianei Martinez. Pe când era adolescenta, în dormitorul ei se materializa uneori o minge mare din lumina rosie, pe care ea, pe baza credintei sale catolice, o asocia cu o forta malefica. Peste mai multi ani, traind de acum în localitatea McAllen (Texas), a fost chemata într-o seara sa iasa din casa sa vada un OZN, ca o lumina stranie pe cer. La scurt timp dupa aceasta întâmplare a început sa auda cu urechile mintii felurite „comunicari”, venite de la o faptura care-i spunea ca este „tatal ei”.
Unul dintre aceste mesaje a adus-o în oraselul mexican Tepoztlan (devenit azi un cunoscut centru al miscarii „New Age”), unde i s-a spus ca va întâlni un OZN. Într-adevar, în seara de 3 septembrie 1983, ea a vazut din geamul hotelului un obiect, „în forma de hamburger” plutind nemiscat deasupra dealului din fata, înconjurat de lumini rosii, verzi si galbene. Periodic, luminile deveneau mai puternice si se auzea zgomotul unor explozii. Observatia a durat circa doua ore. În acest timp curentul electric s-a întrerupt si a revenit de mai multe ori în oras. La un moment dat, observând obiectul, Adriana a facut – în aer – un triunghi cu mâinile. Obiectul a raspuns prin trei lumini rosii formând un triunghi. Când si-a chemat colega de camera, OZN-ul a îndreptat catre ele o raza de lumina extrem de puternica; în acelasi timp s-au stins toate luminile din orasel.
O entitate malefica
Entitatea cu care Adriana era în contact, îi formula cereri stranii, de pilda sa divorteze de sotul sau sau... sa ramâna vaduva. I s-a spus ca, fiind o persoana speciala, n-ar trebui sa aiba remuscari sa elimine pe oricine i-ar sta în cale. Ea era înca descumpanita de aceste sugestii, când a primit vestea ca sotul ei a murit într-un groaznic accident de circulatie. Imediat dupa aceea „entitatea” a întrebat-o daca aceasta demonstratie a fost destul de convingatoare, sau i-ar mai trebui si alte dovezi...
În cele din urma, Adriana a ramas convinsa ca „a fi contactat înseamna a fi manipulat pentru niste scopuri stiute numai de vizitatori”. „Nu m-au ajutat cu nimic, în schimb tot ce au facut – chipurile pentru mine – a fost extrem de neplacut”. Ea spunea ca o data ce un contactat cade în plasa veneticilor, nu mai are scapare, fiind manipulat, fara sa mai înteleaga încotro merge si în folosul cui, îndeplinind orbeste planurile strainilor.

0 Response to "Fenomenul contactatilor în Mexic"

Post a Comment

Powered by eBizar