Lovita si strinsa de git de o fantoma

O femeie i-a spus de curind unui judecator ca ea si sotul ei refuza sa plateasca banii datorati pe casuta lor, dupa ce a descoperit ca este bintuita de un spirit rau. Mama a trei copii, ea afirma ca a fost lovita si strinsa de git de o fantoma in casa aceea veche. Ea a spus: Intr-o noapte am simtit ca plapuma s-a ridicat si camasa de noapte nu-mi mai sta pe picioare. S-a oprit numai cind i-am strigat sa se opreasca.


Judecatorul este in mare impas

Familia Smith a afirmat ca vechii proprietari sint de vina pentru ca stiau de fantoma care le bintuia casa, inainte de a o vinde. Judecatorul a trebuit sa decida daca exista intr-adevar o fantoma si, daca acest lucru se va intimpla, va fi prima recunoastere oficiala a unui astfel de fenomen.

Surorile care au locuit acolo inainte au spus ca niciodata nu au fost deranjate de vreo stafie care sa fi bintuit casa si i-au acuzat pe actualii proprietari ca au inventat totul si ca vad prea multe filme.

Doamna Smith a spus Curtii ca teroarea a inceput la sase saptamini dupa ce au cumparat casa. Ea a fost nevoita, datorita stresului cauzat de cele intimplate, sa-si lase serviciul.

Membrii familiei dormeau imbracati, sa poata fugi daca sint atacati de fantome

Femeia spunea ca fantomele care au asaltat-o au facut-o sa se teama pentru viata ei.

Uneori un miros ingrozitor se resimtea si obiectele din casa erau darimate si stricate.

Toate metodele de a indeparta spiritele violente au esuat si doamna Smith a spus ca ajunsese sa le spuna copiilor sa doarma imbracati, ca sa poata fugi daca sint atacati in miezul noptii.

Ea a mai spus ca odata: M-am trezit in mijlocul noptii si ceva m-a atins pe picioare, sub camasa de noapte. Era ceva foarte rece, murdar si m-am simtit ingrozitor. Alta data am simtit ca ceva ma strangula si m-am trezit socata, tremurind. De fiecare data a trebuit sa parasim casa in mare graba. Mi s-a mai intimplat sa ma apuce de git si ma loveasca. Credeam atunci ca voi muri.

Istoria casei este intunecata, multe persoane si-au gasit sfirsitul aici

Copiii au incercat sa o convinga pe mama lor sa nu se mai intoarca in casa, dar apoi a vorbit la telefon cu un medium care i-a spus ca in casa aceea a fost ucisa o fata, iar fantoma ei nu incearca decit sa arate cum s-a petrecut acest lucru. Toate acestea le-au dat puterea de a se intoarce si vecinii le-au spus ca si anteriorii proprietari au trecut prin aceleasi lucruri.

Casa se spune ca avea o istorie intunecata, legendele locale vorbesc de o laptareasa care a murit fiind inchisa intr-o pivnita si de un baiat care s-a spinzurat de grinda.

Doamna Smith afirma ca ea a avut viziunea unei femei goale care a fost legata de pat si a unei persoane din secolul XIX, imbracata intr-o rochie inflorata, care trecea prin camera.

Am simtit o greutate care ma apasa in jos si simteam ca nu mai am nici o putere, a spus ea. Apoi, brusc, ceva a zburat prin fata mea. Era un miros puternic, intepator in casa si nu ne puteam explica de unde vine. Credeam ca este din cauza ca timp de multi ani casa nu a fost locuita.

Fantoma s-a suparat cind au incercat sa scape de ea

Un prieten de familie, foarte credincios, ne-a spus sa punem o cruce de lemn intr-un bol cu apa sarata in dormitor si a spus ca trebuie sa ne rugam sa scapam de fantoma. Dar, cind am facut acest lucru, atmosfera s-a schimbat, a devenit foarte densa, iar mirosul a devenit atit de ingrozitor, incit am crezut ca voi varsa. Cind l-am sunat pe prietenul nostru el ne-a spus ca, in mod sigur, am suparat stafia.

Doamna Smith a mai spus ca deseori a chemat preotul care a facut slujbe in casa pentru a alunga spiritul nelinistit.

Prima data cind a venit preotul a fost liniste pentru o noapte, dar apoi fenomenul a revenit cu forte sporite. Aparatele electrice s-au stricat, iar cind preotul a venit a treia oara scarile au inceput sa scirtiie puternic si am simtit ceva ca un fum inecacios care plutea in aer.

Specialistii au inregistrat tot felul de zgomote

Familia Smith a apelat si la serviciile unor specialisti in domeniu care au venit sa masoare si sa filmeze activitatea din casa. Ei au spus ca au fixat camera de luat vederi in sufrageria aflata la parterul casei si s-au dus la culcare. La primele ore ale diminetii au fost treziti de niste zgomote care veneau din sufragerie si s-au dus repede sa vada despre ce este vorba. Pusesem o luminare pe scari, chiar in fata aparatului de filmat, si deodata ea a zburat prin camera ca o racheta.

Apoi specialistii au studiat inregistrarea in care se putea vedea si cum zboara luminarea prin camera.

Derulind inregistrarea se putea auzi zavorul unei usi, iar proprietarii au zis ca inainte aveau usi cu astfel de incuietori, dar le-au schimbat cind s-au mutat.

Nu se stie daca aceasta caseta a putut fi considerata proba in procesul familiei Smith, cert este ca fantoma nu s-a lasat convinsa in nici un fel sa nu mai deranjeze locatarii acelei vechi case, oricite incercari s-au facut.

0 Response to "Lovita si strinsa de git de o fantoma"

Post a Comment

Powered by eBizar