Semne divine sub forma de cercuri sau cruci

!n ultimii ani au început sa apara în numar mereu crescînd, pe fatadele caselor si pe strazi din diferite locuri ale lumii, asa-numitele cercuri /cruci de lumina.

Initial au aparut în Statele Unite, iar dupa scurt timp au început sa apara în multe tari ale lumii, printre care Canada, Anglia, Scotia, Austria, Norvegia si Slovenia.

În Germania au aparut întîi în partea sudica. Dupa München si Regensburg exista între timp si la Berlin, Hamburg, Heidelberg, Essen, Kiel, Hanover, Schwäbisch Gmünd, zona Frankfurtului, iar mai recent si în Offenburg (de unde provin imaginile alaturate).

În zilele cu soare semnele sînt mereu vizibile. În întreaga Germanie apar de regula sub doua forme: cercuri în care este asezata oblic o cruce sau cercuri care contin un alt cerc în interior; mai rare sînt formele cu lumina interiora sub forma de inima sau sub forma de spirala.

Lumina soarelui este reflectata de sticla geamurilor pe fatadele caselor sau pe strada sub aceste forme. Fenomenul apare de regula de la o zi la alta, fara ca sticla geamurilor sa fi fost înlocuita. La simpla privire a acestor semne de lumina, martorii oculari declara un sentiment de profunda veneratie si pace.

Cu toate ca exista diferite ipoteze stiintifice care vin sa explice acest fenomen (cum ar fi deformari datorate vidului între sticlele geamului, denivelari pe suprafata sticlei aparute la productie, deformarea sticlei duble datorita presiunii atmosferice s.a.) pîna acum toate acestea au fost infirmate. Motivul principal este cresterea exploziva a numarului semnelor de lumina, cu toate ca nu au fost înlocuite geamurile, care ani de-a rîndul au reflectat lumina in mod normal. Un al doilea motiv este faptul ca nu se poate explica de ce unul sau mai multe geamuri reflecta cercuri de lumina, iar altele alaturate de aceeasi constructie reflecta lumina cu totul normal.

In timp ce fenomenul se raspindeste din ce în ce mai mult, nu se gaseste o explicatie stiintifica plauzibila.

Diferite persoane din Germania, Austria si Elvetia (printre care si subsemnata) care au facut astfel de fotografii, s-au unit într-un grup pentru a face cunoscut acest fenomen. Cu toate ca fizica clasica nu ne ofera explicatii, le putem gasi totusi în domeniul spiritual. Despre crucile de lumina initiatul englez Benjamin Creme, în cartea sa Maitreya’s Mission vol. 2, a afirmat ca … reprezinta Crucea Varsatorului. Aceasta simbolizeaza coborîrea ideilor spirituale (a Pestilor) pe planul fizic - material. Nu reprezinta materialismul ca atare, ci din contra, relatia corecta dintre spirit si materie. Iar în Maitreya’s Mission vol. 3 acelasi autor initiat afirma: Acestea sint semne. Maitreya spune într-unul din Mesajele Sale (nr. 10): Cine cauta semne le va gasi, dar metoda mea de manifestare este mult mai simpla. Maitreya nu are nevoie de semne, dar oamenii au nevoie, doresc si cer semne - Daca El este Hristos trebuie sa existe semne… Sînt semne pentru cei care au nevoie de ele. Cine are nevoie de semne politice, externe, le poate gasi; si cine are nevoie de semne mistice le va gasi si pe acestea. De fiecare data cînd privesc aceste cercuri/cruci de lumina (si le privesc mereu în zilele însorite) ma cuprinde aceeasi traire de liniste, armonie, veneratie, iubire atotcuprinzatoare si certitudinea ca traim un timp deosebit.

Fie ca si dumneavoastra, stimati cititori ai acestei reviste, sa aveti parte de astfel de trairi. Deschideti-va larg inimile si primiti ceea ce ne ofera Divinitatea! Asa sa fie.

Nota:

Benjamin Creme, cînd vorbeste despre Maitreya, NU se refera la persoana care în Romania este cunoscuta sub numele Francisc Maitreya, ci la Adevaratul Maitreya Christ - Instructorul Lumii.

1 Response to "Semne divine sub forma de cercuri sau cruci"

  1. Anonymous says:

    eu vad diferite semne dar nu imi dau seama ce sunt ca nu leam vazut in viata mea niciodata in vreo revista sau ceva de genul asta va rog frumos care ma puteti ajuta id-ul meu de messenger este bidinaaruuno1

Post a Comment

Powered by eBizar