Nepamântenii si animalele
Labels: nepamantenii animalele K. Wilson Alien Jigsaw 119 rapiri OZN extracterestrii UFO ingrijesc ocrotesc animale vaci camuflati experimente
K. Wilson, cea care afirma în cartea sa Alien Jigsaw (1996) ca a suferit nu mai putin de 119 rapiri, analizeaza într-un articol relatia dintre rapirile OZN si animale ori imagini de animale. Ea vede cel putin patru teme de interes în acest sens: iubirea celor rapiti pentru lumea animala, grija pentru animale a nepamântenilor, camuflarea acestora în animale si utilizarea animalelor în experimente.
K. Wilson afirma ca s-a confruntat cu trei situatii: în 13% din rapiri a întâlnit animale despre care crede ca erau de fapt deghizari ale unor extraterestri; în 7% s-a întâlnit cu animale cunoscute, iar în 3% cu animale care pareau cât se poate de reale, dar care nu pot fi întâlnite pe Pamânt. Asocierea animalelor cu rapirile nu este întâmplatoare – crede „K” – fapt ilustrat si de marturiile unor persoane rapite, reproduse în cartile lui John Mack, Whitley Strieber, Kenneth Ring etc. Acesta din urma mentioneaza ca si cei ce au avut o „experienta în preajma mortii” spun ca au întâlnit animale, într-un context asemanator celor raportate de cei rapiti. De fiecare data, ideea centrala era iubirea. De pilda, o femeie care a fost readusa din starea de moarte clinica si care a vazut – cu o alta ocazie – si un OZN (fara a se suspecta însa o rapire) afirma: „Aceste experiente m-au facut sa pretuiesc viata ca niciodata înainte... Am început chiar sa „salut” animalele pe care le întâlneam, întelegând acum valoarea lor individuala si bineînteles mi-a crescut si pretuirea pentru valoarea fiecarui om”.
Extraterestrii îngrijesc si ocrotesc animalele
Betty Andreasson-Luca (rapirile careia au fost mult mediatizate) a povestit la o conferinta ca în copilarie obisnuia sa puna, în padurea lânga care locuia, capcane pentru animale salbatice. Cu ocazia unei rapiri i s-a explicat ca nu procedeaza bine si ca nepamântenii sunt mâhniti pentru ceea ce face. Ea a înteles atunci durerea pe care o provoaca unor fiinte simtitoare si a încercat sa transmita acest mesaj si altora. Betty spunea – sub hipnoza – despre vizitatori: „ei sunt îngrijitorii întregii naturi si a formelor naturale... ei au grija de oameni înca de la aparitia acestora si vegheaza asupra spiritului în toata firea”. Atât Betty cât si „K”, ori alte persoane rapite, au relatat ca au întâlnit, în locurile în care au fost dusi de rapitori, adevarate „gradini zoologice”, în care au vazut si animale inexistente pe Pamânt. Lui „K” i s-a spus ca animale abandonate, în pericol de a muri, au fost adesea aduse în aceste „rezervatii”, salvând si exemplare din specii disparute de mult de pe Pamânt.
Vizitatori camuflati în animale
În jurnalui ei „K” notase cu meticulozitate ca, într-o zi din 1989, casa ei a fost invadata de mai multe feline mari: un tigru, un leu, un linx etc., dintre care una s-a transformat la un moment dat într-un umanoid. Ea credea ca toti erau de fapt vizitatori deghizati, înfatisarea carora i-a fost indusa ei prin sugestie verbala („vedeam un linx pentru ca ei mi-au spus ca e un linx”). „Parada” era menita s-o înfricoseze pentru a putea fi mai usor manipulata. Alteori vizitatorii se prezinta sub forme benigne: o bunica, o caprioara, o bufnita mica etc. cu intentia de a-l calma pe cel vizat. Rapitorii unui copil s-ar putea deghiza chiar în parintii acestuia, ceea ce va dauna relatiilor ulterioare cu parintii adevarati. Anumiti analisti cred ca amintirile rapirilor din copilarie ar fi de fapt efectul unor abuzuri asupra copilului. Dar, în lumina acestei interpretari, n-ar fi exclus ca multe presupuse abuzuri din copilarie sa-si aiba radacina în astfel de deghizari cu ocazia unor rapiri reale.
Utilizarea animalelor în experimente
„K” afirma ca vizitatorii au supus-o atât pe ea cât si pe alte persoane rapite, la experimente implicând animale: s-au derulat „scenete” în care s-au transmis celui rapit mesaje privind pericolele manipularilor genetice, s-au înscenat catastrofe, pentru a vedea pe cine salveaza martorul mai întâi. Sub ochii celui rapit, care nu putea interveni, s-au efectuat bizare experimente de tip medical asupra unor animale, uneori acestea fiind ucise sau mutilate; unora vizitatorii chiar le-au rapit animalele de casa.