Fantoma cinta la pian pentru pacientii care mureau

Doua asistente medicale ajunse la pensie povestesc cu spaima cum o fantoma bintuia vechiul spital din Paisley.

Ele afirma ca spiritul doamnei Glen-Coats ar cinta la pian in camera in care pacientii decedati erau depusi inainte ca cei de la pompele funebre sa soseasca, si cum aceasta stafie ar fi aparut, aplecindu-se peste paturile pacientilor din sectiile spitalului Coats, din Ferguslie Park.

De teama stafiei, asistentele mergeau prin spital in grup

Wilma McDowall si Agnes Finnie, care lucrau impreuna in spitalul Coats, spun ca, deseori, fantoma doamnei Lady Glen-Coats le bintuia. Ele spun ca le era teama sa se duca oriunde in vechea cladire - care a fost acum demolata - sa nu se ciocneasca cu spectrul fantomatic.

Wilma McDowall, de 63 de ani, a fost intr-un corp auxiliar spitalului acum aproape 30 de ani si spune ca de doua ori a fost urmarita de fantoma domnei Glen-Coats in timp ce-si facea datoria.

Ea explica: acest tip de aparitie fumurie ne necajea uneori in sectie cind puteai vedea figura unei femei aplecata peste patul spitalului. Ea era intotdeauna, dupa miezul noptii, in spatele pacientilor foarte bolnavi. Toata conducerea vorbea despre aceasta fantoma si povestirile erau cu adevarat cutremuratoare.

Dar, straniu, de cite ori vedeam stafia ma simteam foarte calma.

Deseori se auzeau noaptea, in spital, bubuituri si lovituri dar nimeni nu avea curajul sa mearga acolo sa vada despre ce este vorba. Mergeam mereu in grupuri deoarece ne temeam de ce am putea gasi in drumurile noastre prin spital.

Melodii cintate la pian pareau zornait de chei

Agnes Finnie, care a fost asistenta la spital acum mai bine de 20 de ani, a fost, de asemenea, bintuita de stafii.

Ea explica: Cind cineva murea, noi luam corpul si-l duceam intr-o sectie speciala. Dupa aceea, de multe ori, auzeam cum cineva cinta la pianul vechi aflat in aceeasi camera cu decedatii. Nu era chiar o melodie - mai mult parea ca si cum s-ar fi zornait cu niste chei. Era cu adevarat infricosator si multi din conducerea spitalului erau ingroziti sa urce pe scari.

Dupa ce trupurile neinsufletite erau duse in acea sectie, nimeni dintre noi n-ar fi riscat sa se apropie pina ce nu soseau cei de la pompe funebre.

Toti spun ca era fantoma doamnei Glen-Coats.

Studentii care scriu despre fantoma au parte de o serie de necazuri

Povestirile lor fascinante vin sa faca lumina dupa ce un grup de studenti au povestit ziarul Express ca se tem ca sint bintuiti de Paisley - o vrajitoare din spitalul Coats.

Studentii afirma ca ei au suferit o serie intreaga de ghinioane de cind au scris o macabra poveste bazata pe o legenda ale binecunoscutei fantome.

Ei cred ca vrajitoarea, fosta patroana a vechiului Spital Coast, ii tortureaza din cauza ca nu au spus adevarul despre ea. Ei au scris despre drama vrajitoarei albe care, se spune, si-ar fi ucis copilul.

Plinsete de copil, disparitii de genti, defectarea aparaturii

Leonna Ferguson, de 24 de ani, care locuieste in Ferguslie si joaca in drama, a spus: Ea poate e suparata pentru ca i-am facut mult rau. Auzeam de multe ori plinsul unui copil in zona in care se presupune ca statea vrajitoarea.

Alti studenti spuneau ce li s-a intimplat - o geanta a disparut misterios si apoi a reaparut pe masa dupa ce a fost cautata ore intregi.

Frank McGoarty, unul dintre coautorii dramei, spune: credem ca fantoma vrajitoarei albe este suparata pe noi din cauza denaturarii legendei. A doua zi dupa ce am inregistrat povestea fantomei, tot ce putea sa mearga rau a mers rau. In timpul unui interviu telefonic la radioul din Fergusline Park au inceput sa se auda o serie de ciudate pocnituri. Ele au aparut din cauze aparent necunoscute si s-au intensificat atit de mult incit nu am mai putut continua. Apoi niste mini-discuri ale sistemului de inregistrare au inceput sa clipeasca in studio. Am hotarit sa renuntam pina a doua zi, dar apoi, in timp ce una dintre fete conducea spre casa, toate circuitele electrice ale masinii s-au defectat brusc.

Piesa de teatru de la radio a fost un esec

Unul dintre studenti a folosit legenda vrajitoarei albe pentru o piesa de teatru de o jumatate de ora.

Piesa, pe care studentii au descris-o ca fiind similara povestirii de mare succes Proiectul vrajitoarei, spusa la radio de doi reporteri de Hallowen care s-au dus in padure unde, conform legendei, a fost un spital unde o femeie a omorit niste copii.

Reporterii transmiteau stiri prezentatorului care era in direct, dar lucrurile au capatat o intorsatura ciudata si s-a indepartat de misterioasele crime. El spune: trebuia sa inregistram o alta piesa, dar dupa tot ce ni s-a intimplat, cred ca vom opta pentru un subiect mai placut data viitoare. In ciuda a tot ce s-a intimplat, studentii au fost mindri de piesa lor.

Frank spunea: mai avem de lucru la ea, dar cred ca am realizat ceva. Acum planuim sa aflam daca si alte posturi de radio sint interesate in ce am facut.

Expertul in vrajitorie dr. Hugh McLachlan din Glasgow, a spus: poate acest vechi spital a fost bintuit - cine stie? Uneori, esti tentant sa spui despre un loc ca este bintuit daca nu poti gasi explicatii rationale pentru astfel de evenimente.

Dar cred ca este mai bine sa admitem ca nu intelegem unele lucruri pe care le vedem.

0 Response to "Fantoma cinta la pian pentru pacientii care mureau"

Post a Comment

Powered by eBizar